Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul iubirii in luna lui Martisor

Citeste previziunile astrale in dragoste pentru luna lui Martisor potrivite fiecarui semn din horoscop. Descopera ce surprize te asteapta in iubire.

Capricorn


Martisor aduce oportunitati deosebite in viata ta sentimentala. Trebuie doar sa deschizi foarte bine ochii si sa fii o prezenta cat mai activa in plan social. Te-ai dedicat exclusiv muncii si ai uitat de propriile interese. Priveste in jur si o sa remarci cateva priviri insistente. Totul depinde de tine. Nu mai fa planuri si exploreaza fara teama necunoscutul.

Previziunile astrale in dragoste in luna lui Martisor

Varsator


Martie ti-a pregatit evenimente speciale in dragoste. Cu siguranta, nu o sa te plictisesti in aceasta luna. O intalnire banala te-ar putea aduce fata-n fata cu o persoana importanta care a insemnat mult pentru tine in trecut. Chiar daca negi, gandurile te dau de gol; inca mai pastrezi vii anumite sentimente. Discuta, clarifica si desopera ce iti doresti cu adevarat.

Pesti

Luna lui Martisor te surprinde intr-o perioada promitatoare din viata ta. Esti energica, oprimista si ar fi momentul sa le arati celor din jur o alta fata a ta. Nu duci lipsa de admiratori si initiezi flirturi indraznete. Lasa-te purtata de val si fa tot ce-ti trece prin cap. O sa resimti din plin efectele benefice ale schimbarii de atitudine.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc