Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce zodie este sufletul tau pereche?

Afla ce ti-au pregatit astrele pe plan sentimental: Descopera ce zodie este sufletul tau pereche.

Compatibilitate excelenta (suflet pereche) pentru zodia Fecioara: Fecioara – Taur, Fecioara – Rac, Fecioara – Scorpion, Fecioara – Capricorn.

Balanta

Zodia Balanta: Relatii, suflet pereche si compatibilitate

Caracteristici pentru zodia Balanta: Nativii din zodia Balanta sunt firi sensibile si extrem de romantice. Ei sunt in cautarea partenerului perfect, acel suflet pereche care sa ii completeze si sa ii faca sa simta ca traiesc cu adevarat. De-a lungul timpului, persoanele din Balanta vor fi dezamagite de multe ori si vor varsa numeroase lacrimi, insa toata suferinta nu va fi in zadar: vor gasi iubirea platonica de care au nevoie.

Compatibilitate excelenta (suflet pereche) pentru zodia Balanta: Balanta – Gemeni, Balanta – Leu, Balanta – Sagetator, Balanta – Varsator.

Scorpion

Zodia Scorpion: Relatii, suflet pereche si compatibilitate

Caracteristici pentru zodia Scorpion: Nativii din zodia Scorpion sunt firi distractive, pasionale si aventuriere. Nu se gandesc la o relatie de viitor si nici la intemeierea unei familii. Persoanelor din Scorpion le place distractia si fac tot posibilul sa se bucure de viata. Le este teama de iubire si urasc angajamentele, de aceea sunt adeptele relatiilor de scurta durata.

Compatibilitate excelenta (suflet pereche) pentru zodia Scorpion: Scorpion – Rac, Scorpion – Fecioara, Scorpion – Capricorn, Scorpion – Pesti.

Sagetator

Zodia Sagetator: Relatii, suflet pereche si compatibilitate
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc