Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce zodie este sufletul tau pereche?

Afla ce ti-au pregatit astrele pe plan sentimental: Descopera ce zodie este sufletul tau pereche.

Caracteristici pentru zodia Sagetator: Nativii din zodia Sagetator sunt firi nesigure, romantice si pasionale. Se plictisesc destul de repede si de aceea sunt intr-o continua cautare nu doar in viata, ci si in relatii. Pentru persoanele din Sagetator, dragostea este o distractie, o aventura pe care o traiesc la intensitate maxima alaturi de fiecare partener pe care il au.

Compatibilitate excelenta (suflet pereche) pentru zodia Sagetator: Sagetator – Berbec, Sagetator – Leu, Sagetator – Balanta, Sagetator – Varsator.

Capricorn

Zodia Capricorn: Relatii, suflet pereche si compatibilitate

Caracteristici pentru zodia Capricorn: Nativii din zodia Capricorn sunt firi romantice, insa destul de posesive cand vine vorba de relatia lor. Vor sa detina controlul asupra partenerului si sa aiba grija de el. Cu un temperament destul de vulcanic, persoanele din Capricorn spun intotdeauna ceea ce gandesc chiar daca asta inseamna sa raneasca persoana iubita.

Compatibilitate excelenta (suflet pereche) pentru zodia Capricorn: Capricorn – Taur, Capricorn – Fecioara, Capricorn – Scorpion, Capricorn – Pesti.

Varsator

Zodia Varsator: Relatii, suflet pereche si compatibilitate

Caracteristici pentru zodia Varsator: Nativii din zodia Varsatori sunt firi sincere, discrete si sensibile. Ei au nevoie de un partener care sa ii inteleaga, sa le fie alaturi indiferent de situatie, dar sa le ofere spatiul liber de care au nevoie. Traditionalisti din fire, cei nascuti sub semnul Varsator considera ca fiecare relatie se bazeaza pe respect, incredere si sinceritate.

Compatibilitate excelenta (suflet pereche) pentru zodia Varsator: Varsator – Berbec, Varsator – Gemeni, Varsator – Balanta, Varsator – Sagetator.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc