Setari Cookie-uri

Astrologie: Arborele vietii interpretat in destinul zodiilor

Arborele vietii este un simbol universal care apartine filosofiei kabbalah. Intre planetele guvernatoare ale fiecarui semn zodiacal si ramurile lui exista o legatura stransa. Afla ce influente aduc semnului tau din horoscop:

Leu

Tipheret, simbolul Echilibrului ii corespunde Soarelui. Nativii zodiei Leu sunt dominati de acest element care le sporeste generozitatea si dezinvoltura. Persoanele nascute in aceasta zodie au idealuri inalte si stiu foarte bine ce-si doresc. Indiferent de circumstante reusesc sa se remarce si se straduiesc din rasputeri sa faca o buna impresie. Deseori sunt luati de val si ar trebui sa aiba mai multa grija de persoanele apropiate. Trebuie sa cunoasca pretul sacrificiului de sine.

Astrologie: Arborele vietii interpretat in destinul zodiilor

Fecioara

Hod, simbolul care sporeste sinceritatea si dorinta de perfectiune corspunde celor nascuti in zodia Fecioara. Nativii sunt meticulosi, nu foarte vorbareti si au nevoie permanenta de lamuriri. Reusesc sa-si controleze foarte bine emotiile si acest lucru le sporeste forta de a se impune. Se integreaza mai greu in societate si ar trebui sa fie mai flexibili. Deseori le lipseste linistea interioara si le este greu sa se adapteze.

Citește și:

Balanta

Netzach, simbolul Victoriei in arborele vietii corespunde nativilor din zodia Balanta. Persoanele nascute in aceasta zodie sunt dominate de Venus si au un caracter placut. Reusesc sa se integreze foarte usor in societate si sunt recunoscuti pentru generozitatea de care dau dovada. Sunt sensibile, romantice si pun mare pret pe implinirea in plan emotional. Isi doresc sa traiasca in armonie, dar deseori atrag haosul din cauza nehotararii.

Astrologie: Arborele vietii interpretat in destinul zodiilor

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc