Setari Cookie-uri

Astrologie: Arborele vietii interpretat in destinul zodiilor

Arborele vietii este un simbol universal care apartine filosofiei kabbalah. Intre planetele guvernatoare ale fiecarui semn zodiacal si ramurile lui exista o legatura stransa. Afla ce influente aduc semnului tau din horoscop:

Scorpion
Gevurah, simbolul Judecatii si al severitatii influenteaza nativii din zodia Scorpion. Patronati de Pluto si Marte, au o personalitate puternica si o inclinatie speciala catre provocari. Le place riscul, competitia si vor sa fie cei mai buni. Aparent sunt tacuti si rezervati, dar isi planuiesc foarte bine strategia cand vor sa treaca la atac. Uita dar nu iarta si ar trebui sa fie mai toleranti.

Astrologie: Arborele vietii interpretat in destinul zodiilor

Sagetator

Hessed, simbol al Compasiunii si al Autodisciplinei corespunde nativilor din zodia Sagetator. Sunt guvernati de planeta Jupiter care le amplifica spiritul loialitatii. Isi stabilesc atent telurile in viata, stiind exact ce trebuie sa urmareasca pentru a reusi. Din ambitia de a obtine singuri victoria, se pot impiedica tocmai la capat de drum. Exagereaza cu optimismul debordant si ar trebui sa invete sa cedeze la timp.

Citește și:

Capricorn

Binah, simbolul Intelegerii corespunde lui Saturn. Aceasta planeta guverneaza nativii din zodia Capricorn. Le amplifica disciplina dar si miscarile impulsive. Isi doresc sa aiba totul sub control si deseori se incapataneaza sa cedeze, chiar daca nu au dreptate. Simbolul din arborele vietii le sporeste credinta si taria interioara. In viata trebuie sa invete sa isi astepte randul.

Astrologie: Arborele vietii interpretat in destinul zodiilor

Varsator

Chokmah simbolizeaza intelepciunea si corespunde lui Uranus. Aceasta planeta guverneaza nativii din zodia Varsator. Perseverenta si taria de caracter le este specifica. Au idealuri inalte si apreciaza libertatea de miscare. Nu sunt foarte bine organizati, de aceea sunt nevoiti deseori sa isi construiasca planuri de rezerva in viata. Au idei geniale, dar trebuie sa fie mai prudenti.

Pesti

Keter ii corespunde lui Neptun. In arborele vietii simbolizeaza Coroana, in timp ce in religia kabbalah Keter inseamna cifra unu si Inspiratia. Aceste elemente le amplifica nativilor din zodia Pesti dorinta de sacrificiu si imaginatia. Sunt bine intentionati, dar traiesc intr-o atmosfera plina de contradictii. Ar trebui sa fie mai atenti la detalii si mai putin suspiciosi la adresa celorlalti.

foto prima pagina YanaBu/ Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc