Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodia ta in horoscopul arhaic romanesc

Horoscopul arhaic romanesc era strans legat de caracterul simplu si spirirtual al semnelor din astrologie. Descopera zodia ta si caracteristicile atribuite personalitatii tale:

Nativii nascuti in luna lui Florar sunt indrazneti, dornici de bogatie si lux. Deschisi la minte si curajosi, reusesc sa isi faca loc in frunte. Se mentin mai greu in fata datorita firii schimbatoare. Tacuti in aparenta, cauta sa obtina multe, dar fara sa ofere prea multe in schimb. Stiu sa se faca placuti de cei din jur si acest lucru le aduce multe avantaje.

Iunie: Zodia Gemenilor


Horoscopul arhaic spune despre cei nascuti in luna lui Ciresar ca sunt persoane schimbatoare si dornice de distractie. Vorbesc mult dar nu trebuie luate de fiecare data in serios. Au o memorie buna dar pun intotdeauna propriile interese mai presus de orice. Sunt descurcareti si au sanse sa ajunga departe, insa nu de putine ori se imbata cu apa rece.

Astrologie: Zodia ta in horoscopul arhaic romanesc

Iulie: Zodia Cancerului


Persoanele nascute in luna lui Cuptor sunt intelepte si iubitoare de frumos. Zodia Cancerului din horoscopul arhaic romanesc descrie un caracter imbietor si omenos, dar iute la manie. Nativii din zodia Cancerului sunt vulnerabili in fata boilor si obosesc foarte usor. Sunt usor de multumit si nu ramnesc la bunul altora.

August: Zodia Leului


Zodia Leului indica persoane curajoase si vrednice, hotarate sa ajunga cineva inviata. Au initiativa, dar nu reusesc sa faca mereu o impresie buna. Sunt buni sfatuitori pentru altii, dar cand trebuie sa ia decizii pentru ei, lucrurie se schimba. Militeaza pentru cinste si dreptate. Si-ar dori sa ofere un exemplu excelent celor din jur, insa nu de putine ori trebuie sa se abata de la reguli si credinta.

Astrologie: Zodia ta in horoscopul arhaic romanesc

Septembrie: Zodia Fecioarei

Persoanele nascute in luna lui Rapciune sunt schimbatoare si greu de multumit. Au pretentii mari de la oameni care-i inconjoara si viseaza la un trai imbelsugat. Sunt descurcarete si prind totul din zbor. Le place sa primeasca laude, insa nu si-ar dori sa munceasca prea mult pentru a le obtine. Ii critica aspru pe cei din jur si nu iarta cu usurinta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc