Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodia ta in horoscopul arhaic romanesc

Horoscopul arhaic romanesc era strans legat de caracterul simplu si spirirtual al semnelor din astrologie. Descopera zodia ta si caracteristicile atribuite personalitatii tale:

Octombrie: Zodia Cumpenei


Nativii din zodia Cumpenei sunt comunicativi si indrazneti. Permanent bine dispusi, gata sa puna o vorba buna ori sa dea o mana de ajutor. Isi fac usor prieteni dar trebuie sa privesca atenti in jur. Sinceritatea ii caracterizeza si nu ezita sa le spuna celorlalti ce nu le convine. Se enerveaza repede, dar regreta vorbele aruncate la manie.

Noiembrie: Zodia Scorpiei


Cei nascuti in zodia Scorpiei sunt recunoscuti pentru caracterul puternic si razbunator. Se gandesc intotdeauna la castig si nu cunosc limite atunci cand vor sa obtina ceva. Horoscopul arhaic din popor mai spune despre ei ca sunt neinfricati si inselatori. Cu toate astea, au si cateva obiceiuri placute. Sunt loiali si nu-si vor dezamagi niciodata prietenii.

Astrologie: Zodia ta in horoscopul arhaic romanesc

Decembrie: Zodia Arcasului


Persoanele nascute in aceasta zodie sunt intelepte si cumpatate. Nu ar pasi niciodata in afara regulilor prestabilite si cauta sa impace pe toata lumea. Dau dovada de generozitate si calm. Sunt tematori si sfiosi, dar nu ezita sa ceara socoteala atunci cand li se cuvine ceva. Se enerveaza greu si incearca intotdeauna sa rezolve conflictele cu vorba buna.






Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc