Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii aprilie pentru toate zodiile

Citeste horoscopul lunii aprilie si descopera previziunile astrale pentru zodia ta:

Citeste horoscopul lunii aprilie si descopera previziunile astrale pentru zodia ta:

Berbec

Inceputul lunii aprilie te surprinde entuziasta si plina de energie. Ti-ai dori sa mentii echilibrul pe care l-ai dobandit, dar anumite lucruri iti scapa de sub control. Te lovesti de probleme in plan sentimental si refuzi sa mai faci primul pas spre impacare. Fii sincera cu tine si o sa-ti dai seama in ce directie trebuie sa te indrepti. Concentreaza-te mai mult la locul de munca. Iti neglijezi indatoririle si o sa ai de pierdut. Evita disputele cu prietenii.

Astrologie: Horoscopul lunii aprilie pentru toate zodiile

Taur

In luna aprilie te preocupa in mod deosebit casa familiei. Vrei sa iti solutionezi probleme importante in sectorul sentimental si nu eziti sa apelezi la o persoana care ar putea sa te ajute. Este bine ca te straduiesti, dar nu astepta ca imbunatatirile sa apara peste noapte. Intre timp, incearca sa-ti depasesti limitele in plan profesional. Este timpul sa analizezi, sa schimbi strategii daca este necesar si sa privesti permanent inainte.

Citește și:

Gemeni

In aceasta luna comunicarea pare sa fie cuvantul definitoriu pentru activitatile tale. Verifica informatiile pe care le primesti in cursul acestei luni. In primele doua saptamani din aprilie dedici o atentie sporita domeniului profesional. Banii te preocupa, asadar iti propui sa fii mai cumpatata. Imbunatatiri importante o sa remarci atunci cand te astepti mai putin. Trebuie sa ai rabdare, deoarece se prevad schimbari majore.

Astrologie: Horoscopul lunii aprilie pentru toate zodiile

Rac

In aprilie ti-ai propus sa iti indeplinesti toate planurile pe care nu ai putut sa le duci la bun sfarsit in luna precedenta. In plan personal resimti anumite schimbari care nu-ti sunt pe plac si vrei sa iei atitudine. Mare atentie in a doua parte a lunii, deoarece Mercur retrogradeaza in semnul tau. Verifica informatiile pe care le primesti si fii prevazatoare. Mai multe liniste se anunta in ultimele zile ale lunii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc