Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii aprilie pentru toate zodiile

Citeste horoscopul lunii aprilie si descopera previziunile astrale pentru zodia ta:

Leu

Ai planuri mari pentru aceasta luna. Iti propui sa acorzi o atentie mai mare detaliilor. Vrei sa fii cu un pas in fata celorlalti si de aceea iti organizezi altfel timpul. Optimismul o sa-ti aduca vesti bune la inceput de aprilie. Ai motive de bucurie in plan personal, dar apar tensiuni la locul de munca. Ultimele doua saptamani ale lunii sunt dinamice si aglomerate. Ai nevoie de calm si rabdare pentru a le depasi cu brio.

Astrologie: Horoscopul lunii aprilie pentru toate zodiile

Fecioara

Ti-ai propus sa te odihnesti mai mult in aceasta luna. Planurile tale sunt date peste cap, deoarece prima saptamana din aprilie se anunta destul de agitata. Cel mai bine ar fi sa dai dovada de perseverenta si organizare. Pentru a reusi ceea ce ti-ai propus trebuie sa fii mai conservatoare. Ai putea sa incerci ceva nou. Aprofundeza-ti cunostintele si o sa-ti descoperi pasiuni noi.

Balanta

Ai facut schimbari importante in comportamentul tau si acum ai motive de bucurie. Aprilie se anunta a fi pe placul tau, cel putin in prima jumatate cand toate iti ies asa cum vrei. Te implici in activitati variate si acest lucru iti poate deschide alte orizonturi. Cunosti lume noua si ai de castigat. Ultimele zile ale lunii aduc noutati la locul de munca.

Citește și:

Astrologie: Horoscopul lunii aprilie pentru toate zodiile

Scorpion

Vrei sa faci schimbari mari in aceasta luna. Planurile tale vizeaza sectorul personal sau locul de munca. Indiferent de alegerile pe care le faci, gandeste-te foarte atent si la consecinte. Esti pe drumul cel bun dar asteptarile tale s-ar putea sa fie prea mari. Fii mai atenta si tine ochii larg deschisi. Trebuie sa privesti mai atent in jurul tau. Activitatile de grup aduc noroc, asadar nu le ocoli.

Sagetator

Daca pana acum ti se reprosa ca esti posesiva si exagerat de protectoare, in aceasta luna vrei sa iti dezvalui si o alta latura a personalitatii. In primul rand sectorul sentimental este vizat pentru schimbari majore. Chiar daca nu primesti raspunsurile dorite, priveste si aspectele pozitive inainte sa ai pareri de rau. In plan profesional dai dovada de ambitie si faci o buna impresie.

Astrologie: Horoscopul lunii aprilie pentru toate zodiile

Capricorn

Ai nevoie de mai multa disciplina daca vrei sa-ti atingi aspiratiile inalte. Luna aprilie iti aduce oportunitati importante, dar trebuie sa acorzi o atentie sporita comportamentului. Vestile bune vizeaza domeniul profesional. In viata sentimentala se anunta instabilitate, cel putin in prima saptamana a lunii. Daca i-ai inselat asteptarile partenerului tau, acum este momentul sa ii recapeti increderea.

Citește și:

Astrologie: Horoscopul lunii aprilie pentru toate zodiile

Varsator

Trebuie sa inveti sa fii mai ingaduitoare cu persoanele din jur. Anumite probleme te-au facut sa te indepartezi de ceilalti si ar fi momentul sa remediezi aceasta situatie. In aprilie o sa ai nevoie de ajutor si sustinere. La locul de munca lucrul in echipa iti poate diminua stresul. In dragoste nu apar schimbari majore. Totusi, nu ar strica sa dai dovada de mai multa toleranta. Incepi sa exagerezi cu observatiile.

Pesti

In luna aprilie ti-ai propus sa iti situezi cariera pe primul plan. Aceasta hotarare are ca scop si imbunatatirea sectorului financiar. La inceputul acestui an ti-ai notat principalele dorinte si acum esti gata sa faci tot ce-ti sta in putinta pentru a le indeplini. Faci pasi mici dar importanti. Daca o sa fii la fel de responsabila si in plan sentimental o sa ai multe motive de bucurie.

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc