Astrologie: Horoscopul lunii mai

Astrologie: Horoscopul lunii mai
Kudika
2 Mai 2012

Vrei sa stii ce surprize te asteapta in luna mai? Citeste horoscopul lunii pentru toate zodiile si afla previziunile astrale pentru fiecare semn din horoscop.

Zile norocoase pentru zodia Capricorn: 2, 10, 14, 26.

Zodia Varsator in luna mai

Zodia Varsator in luna mai

Luna mai este o luna importanta in ceea ce priveste cariera si viata privata. Soarele si Jupiter sunt in casa a 4a, casa familiei. De aceea, in aceasta luna vei putea petrece cat mai mult timp alaturi de persoanele dragi tie. Pe plan profesional, se anunta mariri de salariu, dar si promovari. Este posibil sa primesti cateva oferte de afaceri . Inainte de a accepta, analizeaza toate situatiile posibile.

Zile norocoase pentru zodia Varsator: 12, 17, 22, 30.

Zodia Pesti in luna mai

Zodia Pesti in luna mai

Luna mai inseamna comunicare pentru zodia Pesti. Cu Jupiter si Soarele in casa a 3a, casa comunicarii, vei fi mai vorbaret si mai prietenos ca niciodata. Optimist si deschis la nou, iti vei face foarte multi prieteni si vei reusi sa impresionezi foarte multe persoane. Marte ajunge pe langa casa a 7a, casa relatiilor, ceea ce inseamna ca esti pregatita pentru a face pasul cel mare in dragoste.

Zile norocoase pentru zodia Pesti: 2, 13, 21, 28.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri