Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii mai

Vrei sa stii ce surprize te asteapta in luna mai? Citeste horoscopul lunii pentru toate zodiile si afla previziunile astrale pentru fiecare semn din horoscop.

Luna mai este o luna importanta pentru finantele persoanelor din zodia Berbec. Vei avea parte de foarte multe surprize placute si vei reusi sa iti imbunatatesti resursele financiare. Cu Jupiter in Taur, in aceasta luna iti poti crea oportunitati profitabile, care iti vor deschide foarte multe ferestre in viata. Vei fi incarcata de energie, asa ca incearca sa petreci cat mai mult timp in natura.

Zile norocoase pentru zodia Berbec: 1, 14, 23, 28.

Zodia Taur in luna mai

Zodia Taur in luna mai

Pentru Tauri, luna mai se anunta a fi o luna incarcata. Foarte multe schimbari se vor produce in aceasta perioada, iar cu Jupiter trecand prin prima casa, toate aceste schimbari iti vor pune multe lucruri in ordine. Viata ta se modifica in bine. Fie ca iti cauti un nou loc de munca sau vrei o marire de salariu, indrazneste sa faci ceea ce iti doresti. Pe plan sentimental totul este perfect.

Citește și:

Zile norocoase pentru zodia Taur: 5, 11, 24, 25.

Zodia Gemeni in luna mai

Zodia Gemeni in luna mai

Soarele straluceste in casa a 12 a, asa ca luna mai este o luna in care Gemenii isi vor face “curat” in viata. Esti o persoana diferita, schimbata, care stie ce isi doreste de la viata. Matura in gandire, vei avea foarte multe lucruri de analizat, probleme de rezolvat si raspunsuri de gasit. Vei aduce noul in viata ta, iar acest motiv iti va reda zambetul pe buze si iti va oferi schimbarea de care ai nevoie.

Zile norocoase pentru zodia Gemeni: 2, 9, 16, 29.

Zodia Rac in luna mai

Zodia Rac in luna mai

Luna mai se anunta a fi o luna plina de dragoste si prietenie. Soarele este in casa a 11-a, casa prieteniei. Daca nu ai avut timp sa iti faci noi cunostinte sau sa stai cu familia si prietenii, luna mai iti va oferi posibilitatea. Prima saptamana va fi plina de romantism si voie buna, in care vei acorda importanta partenerului si vei fi atenta si la necesitatile sale.

Citește și:

Zile norocoase pentru zodia Rac: 4, 13, 22, 27.

Zodia Leu in luna mai

Zodia Leu in luna mai

Pentru zodia Leu, luna mai inseamna schimbare. Cu Soarele si Jupiter in casa a 10-a, casa carierei, vei putea sa iti impresionezi superiorii si vei avea parte de surprize placute in ceea ce priveste planul profesional. Munca peste program, silinta si legaturile pe care le ai cu colegii de munca vor fi intr-un final rasplatite cu o marire de salariu sau poate chiar o promovare. Daca te gandesti sa faci o schimbare in viata ta in ceea ce priveste mutatul sau cumpararea unei locuinte, acesta este momentul potrivit.

Zile norocoase pentru zodia Leu: 1, 24, 29, 31.

Zodia Fecioara in luna mai

Zodia Fecioara in luna mai

Pentru zodia Fecioara, luna mai este o perioada de respiro. Vei avea parte de o luna linistita, in care iti vei putea pune ordine in ganduri. Incearca sa iti iei un concediu si sa pleci pentru cateva zile pentru a fi doar tu si gandurile tale. Pe plan sentimental lucrurile nu stau chiar perfect. Incearca sa acorzi mai multa atentie partenerului. Aminteste-ti ca increderea si comunicarea reprezinta cheia unei relatii perfecte.

Citește și:

Zile norocoase pentru zodia Fecioara: 3, 8, 21, 30.

Zodia Balanta in luna mai

Zodia Balanta in luna mai

Zodia Balanta va avea parte de foarte multe surprize placute in luna mai. Daca incerci sa faci un credit sau vrei sa iei un imprumut, nu te grabi deoarece la mijlocul lunii este posibil sa primesti o prima sau un cadou cu o suma mare de bani. Pe plan sentimental lucrurile merg perfect. Partenerul te intelege si este alaturi de tine. Nu va grabiti sa faceti pasul cel mare, asteptati si bucurati-va de momentele petrecute impreuna.

Zile norocoase pentru zodia Balanta: 2, 5, 15, 24.

Zodia Scorpion in luna mai

Zodia Scorpion in luna mai

Pentru Scorpion, luna mai este luna dragostei. Cu Soarele si Jupiter in casa a 7-a, casa relatiilor, este posibil ca dragostea sa fie mai puternica ca niciodata. Foarte multe persoane din zodia Scorpion se vor logodi sau isi vor gasi perechea. Pe data de 5 mai, luna plina ajunge in zona semnului tau. Acesta este un moment decisiv pentru tine deoarece va trebui sa alegi intre viitor si prezent.

Citește și:

Zile norocoase pentru zodia Scorpion: 7, 12, 21, 25.

Zodia Sagetator in luna mai

Zodia Sagetator in luna mai

Luna mai este o luna a cunoasterii pentru persoanele din zodia Sagetator. Conexiunea dintre corp si minte va fi foarte puternica. Incearca sa porti conversatii interioare cu propria persoana si sa descoperi ce vrei cu adevarat de la viata. Petrece mai mult timp singura si analizeaza oportunitatile pe care le ai in viata, insa si visele tale. Afla cine esti si accepta-ti defectele daca vrei sa fii cu adevarat fericita.

Zile norocase pentru zodia Sagetator: 7, 12, 15, 28.

Zodia Capricorn in luna mai

Zodia Capricorn in luna mai

Pentru zodia Capricorn, luna mai este o luna a dragostei si a creativitatii. In general, esti o fire foarte muncitoare, care uita ca pentru a fi fericita, are nevoie si de putina relaxare si distractie. Din fericire pentru tine, Soarele ajunge in Taur, ceea ce inseamna ca te asteapta o perioada incarcata de romantism si pasiune. Flirt, aventuri, relatii de scurta durata si multa distractie.

Citește și:

Zile norocoase pentru zodia Capricorn: 2, 10, 14, 26.

Zodia Varsator in luna mai

Zodia Varsator in luna mai

Luna mai este o luna importanta in ceea ce priveste cariera si viata privata. Soarele si Jupiter sunt in casa a 4a, casa familiei. De aceea, in aceasta luna vei putea petrece cat mai mult timp alaturi de persoanele dragi tie. Pe plan profesional, se anunta mariri de salariu, dar si promovari. Este posibil sa primesti cateva oferte de afaceri . Inainte de a accepta, analizeaza toate situatiile posibile.

Zile norocoase pentru zodia Varsator: 12, 17, 22, 30.

Zodia Pesti in luna mai

Zodia Pesti in luna mai

Luna mai inseamna comunicare pentru zodia Pesti. Cu Jupiter si Soarele in casa a 3a, casa comunicarii, vei fi mai vorbaret si mai prietenos ca niciodata. Optimist si deschis la nou, iti vei face foarte multi prieteni si vei reusi sa impresionezi foarte multe persoane. Marte ajunge pe langa casa a 7a, casa relatiilor, ceea ce inseamna ca esti pregatita pentru a face pasul cel mare in dragoste.

Citește și:

Zile norocoase pentru zodia Pesti: 2, 13, 21, 28.

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc