Astrologie: Horoscopul lunii mai

Astrologie: Horoscopul lunii mai
Kudika
2 Mai 2012

Vrei sa stii ce surprize te asteapta in luna mai? Citeste horoscopul lunii pentru toate zodiile si afla previziunile astrale pentru fiecare semn din horoscop.

Zile norocoase pentru zodia Balanta: 2, 5, 15, 24.

Zodia Scorpion in luna mai

Zodia Scorpion in luna mai

Pentru Scorpion, luna mai este luna dragostei. Cu Soarele si Jupiter in casa a 7-a, casa relatiilor, este posibil ca dragostea sa fie mai puternica ca niciodata. Foarte multe persoane din zodia Scorpion se vor logodi sau isi vor gasi perechea. Pe data de 5 mai, luna plina ajunge in zona semnului tau. Acesta este un moment decisiv pentru tine deoarece va trebui sa alegi intre viitor si prezent.

Zile norocoase pentru zodia Scorpion: 7, 12, 21, 25.

Zodia Sagetator in luna mai

Zodia Sagetator in luna mai

Luna mai este o luna a cunoasterii pentru persoanele din zodia Sagetator. Conexiunea dintre corp si minte va fi foarte puternica. Incearca sa porti conversatii interioare cu propria persoana si sa descoperi ce vrei cu adevarat de la viata. Petrece mai mult timp singura si analizeaza oportunitatile pe care le ai in viata, insa si visele tale. Afla cine esti si accepta-ti defectele daca vrei sa fii cu adevarat fericita.

Zile norocase pentru zodia Sagetator: 7, 12, 15, 28.

Zodia Capricorn in luna mai

Zodia Capricorn in luna mai

Pentru zodia Capricorn, luna mai este o luna a dragostei si a creativitatii. In general, esti o fire foarte muncitoare, care uita ca pentru a fi fericita, are nevoie si de putina relaxare si distractie. Din fericire pentru tine, Soarele ajunge in Taur, ceea ce inseamna ca te asteapta o perioada incarcata de romantism si pasiune. Flirt, aventuri, relatii de scurta durata si multa distractie.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri