Setari Cookie-uri

Astrologie: Compatibilitatea sexuala a zodiilor

Ce zodie este sufletul tau pereche in pat?

Afla totul despre compatibilitatea sexuala a semnelor din horoscopul european:

Berbec

Berbecul este dinamic si indraznet in plan sexual. Adora sa experimenteze si nu refuza nicio provocare erotica in pat. Face pereche buna cu o persoana dezinhibata, la fel de curioasa, dornica sa experimenteze. Are compatibilitatea sexuala perfecta cu nativii Scorpion, Varsator sau Gemeni.

compatibilitatea sexuala pentru zodii sursa foto: shutterstock.com

Taur

Nativul zodiei Taur este senzual in dormitor. Ii place sa fie rasfatat si la randul lui are de oferit foarte multa tandrete perechii sale. Isi doreste foarte multa atentie, asadar face pereche perfecta cu o persoana dornica sa il alinte. Cu un nativ din aceeasi zodie sau cu un Rac ar avea o compatibilitate sexuala ideala.

Gemeni

Nativul din zodia Gemeni este spontan si are nevoie de adrenalina in pat, altfel se plictiseste foarte repede. Ii plac aventurile si nu pune mare pret pe romantism sau afectiune. Obtine placerea cea mai mare din partea unui partener dezinhibat si dornic sa experimenteze. Nativii Berbec si Leu ii completeaza cel mai bine asteptarile.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc