Setari Cookie-uri

Astrologie: Compatibilitatea sexuala a zodiilor

Ce zodie este sufletul tau pereche in pat?

Balanta

Balanta apreciaza relatiile sexuale prelungi, pline de romatism si gesturi de afectiune. Ii place sa primeasca indicatii in pat si se simte foarte bine alaturi de un partener dezinhibat. Nu duce lipsa de creativitate, asadar nu o deranjeaza sa incurajeze si o persoana mai rezervata. Are compatibilitate sexuala perfecta cu nativii din zodiile Berbec sau Leu.

Scorpion

Scorpionul este adeptul provocarilor in plan erotic. Ii place sa incite si nu se da in spate de la nicio provocare. Vrea sa testeze, apoi, daca este multumit ia in calcul si o relatie de durata. Poater fi pasional, chiar agresiv. Are compatibilitate sexuala perfecta cu nativii din zodiile Berbec, Rac si Scorpion.

sufletul pereche in pat sursa foto: shutterstock.com

Sagetator

Nativul zodiei Sagetator cauta un partener nonconformist alaturi de care sa-si impartaseasca toate fanteziile. Este pasional, dornic sa experimenteze, dar este preocupat si de placerea celuilalt. In pat se intelege cel mai bine cu Balanta, Varsatorul sau nativul din acelasi semn.

Citește și:

Capricorn

Nativul zodiei Capricorn este retras in aparenta dar in pat isi schimba radical atitudinea. Ascunde un caracter pasional si ii place sa fie rasfatat. Este foarte atent si la comportamentul perechii sale. Asteapta atentie si afectiune, in caz contrar devine rezervat. Are o compatibilitate sexuala perfecta cu nativii din zodiile Pesti, Taur si Fecioara.

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc