Setari Cookie-uri

Horoscop erotic: Ce pozitie sexuala prefera fiecare zodie

Care sunt fanteziile sexuale ascunse ale zodiilor?

Fiecare nativ este mai mult sau mai putin dezinhibat in pat. Descopera pozitia sexuala preferata a fiecarei zodii, dar si trucurile care-i sporesc placerea!

Berbec: Misionarul

Nu te grabi foarte repede sa il consideri neinitiat in tainele placerilor sexuale doar pentru ca prefera aceasta pozitie in pat. Misionarul este una dintre cele mai cunoscute pozitii, preferata atat de incepatori, cat si de avansati. Pesoanele nascute in zodia Berbec adora sa domine in pat si variaza dupa propriul gust aceasta pozitie. Este favorita lor, deoarece le permite sa detina controlul total, fiind liberi sa varieze orice miscare.

horoscop erotic: ce pozitie sexuala prefera fiecare zodie sursa foto: shutterstock.com

Taur: Femeia deasupra

Nativi din zodia Taur sunt romantici si visatori. Le place sa se lase condusi, in timp ce pot sa admire in voie corpul partenerei. Nu in ultimul rand, comoditatea este un alt factor care contribuie la optiunea lor. Nativele prefera aceasta pozitie deoarece vor sa se impuna in asternuturi. Femeia deasupra le confera un plus de incredere in propriile forte si le permite sa controleze limitele jocului.

Citește și:

Gemeni: Fluturele

Fluturele este o pozitie incarcata de sexualitate care le pune imaginatia in miscare nativilor din zodia Gemeni. Pozitia poate fi incitanta in mod deosebit pentru barbati, deoarece au libertate de miscare si totodata pot sa-si priveasca in ochi partenera. Nativele se bucura de atentie si ar putea initia chiar o conversatie incitanta in timp ce fac dragoste.

Rac: Lingurita

Intima si pasionala, pozitia lingurita este favorita celor nascuti in zodia Rac. Romantici si afectuosi, nativi prefera aceasta pozotie sexuala deoarece le permite o apropiere cat mare. Chiar daca nu permite contactul vizual, creeaza o intimitate placuta in pat. De asemenea, este alegerea ideala pentru Racii care ezita sa-si priveasca partenerul in ochi in momentele fierbinti.

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc