Kudika
17 Mai 2012

Care sunt fanteziile sexuale ascunse ale zodiilor?

Leu: In picioare

Barbatii nascuti in zodia Leu trasforma o partida de sex intr-un adevarat maraton de placere. Aceasta trebuie sa ii satisfaca si totodata, sa le intareasca imaginea de masculi puternici in pat. Pozitia in picioare este preferata in general la inceputul actului sexual. Pe parcurs poate varia, astfel incat sa intensifice dorinta. Femeile din zodia Leu prefera pozitia in picioare deoarece este spontana, ideala pentru partidele rapide: in lift, in cabina unui magazine sau la dus.

horoscop erotic
sursa foto: shutterstock.com

Fecioara: Fata in fata

Fata in fata este o adaptare clasica a misionarului. Aceasta pozitie este ideala pentru nativii zodiei Fecioara care nu aproba dezinhibitiile extreme in pat. In timpul actului sexual ambii parteneri pot sa dirijeze miscarile. Atat barbatul dar si femeia pot sa detina controlul, alternand miscarile cu atingeri placute. Chiar daca pozitia fata in fata le permite un contact vizual direct, sunt excluse conversatiile obscene.

Balanta: Imbratisati

Romantici si sensibili, nativii din zodia Balanta pun accent pe gesturile afectuoase cand fac dragoste. Pozitia preferata trebuie sa le ofere posibilitatea de a se privi sau de a se mangaia in voie. Imbratisati, au ocazia sa varieze miscarile, astfel incat sa-si sporeasca placerea. Totodata, aceasta pozitie le ofera intimitate, permitand corpurtilor sa comunice intr-o maniera aparte.

Scorpion: Doggy style

Scorpionul este cel mai mare amator de perversiuni in pat. Sexul banal il plictiseste, asadar prefera pozitiile care ii pun la lucru imaginatia bogata. Doggy style se numara printre favorite, deoarece este spontana si imprevizibila. Incita la dialog si poate reprezenta o sursa de inspiratie pentru jocuri noi si dezinhibate.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc