Setari Cookie-uri

Horoscop erotic: Ce pozitie sexuala prefera fiecare zodie

Care sunt fanteziile sexuale ascunse ale zodiilor?

Sagetator: Dansul in poala

Persoanele nascute in zodia Sagetator sunt inventive si nu le place sa se loveasca de restrictii in pat. Sunt spontane, aventuroase si adora sa incerce lucruri pe care nu le-au mai incercat. Dansul in poala este o pozitie sexuala care le satisface pe deplin doleantele. Atat nativii cat si nativele au ocazia sa varieze miscarile cand fac dragoste. Dansul o sa le permita sa fie apropiati.

pozitia preferata in functie de zodie sursa foto: shutterstock.com

Capricorn: Misionarul clasic

Nativii zodiei Capricorn pun accentul pe afectiune si senzualitate in pat. Prefera pozitia clasica a misionarului, deoarece le ofera o intimitate cat mai placuta in pat. Dincolo de placere, cauta emotie si pasiune. Odata ce atmosfera s-a infierbantat, ar putea sa alterneze miscarile cu masaje tandre.

Varsator: Cowgirl

Dezinhibati total cand vine vorba de placere, nativii din zodia Varsator apreciaza tot ce este nou sau inedit in pat. Pozitia lor favorita le pune imaginatia la lucru, sporindu-le excitarea pe parcursul actului sexual. Cowgirl este pozitia femeii deasupra, dar inversata. Barbatilor le ofera o priveliste sexy si femeile se bucura sa fie la conducere.

Citește și:

Pesti: Lotus

Pestii tanjesc dupa afectiune si atentie in pat. Odata starniti, ar fi tentati sa mai descopere si alte metode care le provoaca placerea, dar nu vor merge prea departe. Pozitia lotus le permite sa fie apropiati. Chiar daca nu este spontana, este plina de pasiune si implica un grad mai mare de intimitate intre parteneri.

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc