Setari Cookie-uri

Horoscop: Cartea de tarot pentru fiecare zodie

Descopera care este cartea de tarot potrivita zodiei tale si cum iti influenteaza aceasta viitorul.

Berbec - Preotul Stelei din Argint

Semnificatie: incredere, maturitate, sinceritate.

Preotul este una dintre cele mai importante carti din Tarot. Trasaturile caracteristice ale acestui semn sunt intuitia, misterul si dualitatea. Denumita si cartea credintei, Preotul este persoana care cunoaste, are rabdare si este atrasa de stabilitate.

Taur - Imparatul

Semnificatie: competitie, putere, autoritate, experienta.

Imparatul reprezinta cartea puterii si a increderii in propria persoana. Abilitatea de a prelua responsabilitatea este cea mai importanta trasatura a persoanelor din zodia Taur. Increderea in propria persoana le ofera putere de a merge mai departe si de a infrunta orice problema care le sta in drum.

Gemeni - Indragostitii

Semnificatie: prietenie, intuitie, deceptie, armonie.

Cartea indragostitilor, numita si Vocea Copiilor, caracterizeaza persoanele din zodia Gemeni. Aceasta releva sensibilitatea zodiei, problema acesteia cu dragostea. Nativii Gemeni sunt firi sentimentale, care sunt foarte des dezamagite in relatii.

Citește și:

Rac - Magicianul

Semnificatie: putere, incredere, inspiratie, talent, energie.

Magicianul reprezinta progresul pe care Racul il face in viata si, in acelasi timp, simbolizand sensibilitatea si ezitarile acestuia. Deciziile importante sunt luate prin calcularea atenta a tuturor posibilitatilor, Racul fiind o zodie ce nu se lasa invinsa prea usor.

Leu - Putere

Semnificatie: curaj, forta, control, generozitate

Cartea Puterii este simbolizata de animalul Leu, care apare alaturi de o femeie. Aceasta semnifica puterea dragostei, controlul pasiunii si instinctul primar. Generozitatea si optimismul sunt cele mai importante caracteristici ale persoanei din zodia Leu.

Fecioara - Turnul

Semnificatie: schimbare, prietenie, incredere, maturitate

Turnul este cartea care defineste zodia Fecioarei. Aceasta are la baza cautarea adevarului, intelegerea celor din jur si cunoasterea propriei persoane. De asemenea Turnul semnifica si libertate, schimbari drastice si putere.

Citește și:

Balanta - Dreptatea

Semnificatie: prietenie, castiguri, maturitate, dragoste

Dreptatea este cartea care caracterizeaza persoanele din zodia Balanta. Aceasta reprezinta pofta pentru adevar, dorinta de dreptate, claritatea in gandire, dar si judecarea celor din jur. Ca element negativ, divortul sau despartirea apar o data cu aceasta carte.

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc