Setari Cookie-uri

Horoscop: Cartea de tarot pentru fiecare zodie

Descopera care este cartea de tarot potrivita zodiei tale si cum iti influenteaza aceasta viitorul.

Scorpion - Soarele

Semnificatie: fericire, succes, aventura, esec

Soarele este cartea care domina zodia Scorpionului. Acesta se caracterizeaza prin vitalitate spirituala, pofta de viata, inventie, insa si probleme in relatiile cu cei din jurul lor sau neincredere. Scorpionul este o zodie careia ii este teama de angajamente deoarece nu vrea sa fie ranita.

Sagetator - Cumpatarea

Semnificatie: cooperare, coordonare, instabillitate, stres

Cumparatarea este cartea specifica zodiei Sagetator. Aceasta reprezinta combinatia dintre cooperare si inovatie, diplomatie si esec, maturitate si stare conflictuala. Sagetatorul este o zodie dificila, greu de inteles, care te surprinde de fiecare data cu ceva nou si diferit.

Capricorn - Lumea

Semnificatie: putere, imaturitate, prietenie, ezitare

Lumea este cartea care semnifica incredere, succes si sensibilitate insa, in acelasi timp, aceasta reprezinta si frustrare, teama si ezitare. Persoanele din zodia Capricorn sunt firi tematoare, care au nevoie de prieteni pentru a putea supravietui si a lua decizii in viata.

Citește și:

Varsator - Steaua

Semnificatie: speranta, incredere, prietenie, promisiune

Steaua este cartea care caracterizeaza zodia Varsator. Aceasta semnifica maturitate, prietenie, iubire si incredere in propria persoana. Persoanele din Varsator sunt firi sensibile, insa increzatoare in fortele proprii. Stiu ce vor de la viata si merg pana in panzele albe pentru a obtine ceea ce isi doresc.

Pesti - Luna

Semnificatie: imaginatie, prietenie, iubire

Luna este cartea care semnifica sensibilitate, pasiune si dragoste insa, in acelasi timp, aceasta reprezinta si imaturitate si iluzie. Persoanele din zodia Pesti sunt firi nesigure, care au nevoie de ajutor pentru a depasi problemele din viata.

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc