Cateodata ai nevoie de o scurta vacanta pentru a scapa de griji si a iti reincarca bateriile. Dar care este locul ideal in care te poti simti bine? Iata un mini ghid cu cele mai potrivite vacante pentru fiecare zodie.

Berbec

Sursa foto: Shutterstock.com

Nativii din zodia Berbec sunt semne de foc si au nevoie de o multime de activitati pentru a ii ajuta sa scape de energia in exces. De cele mai multe ori Berbecii sunt firi dificile, care sunt atrase de lux si vacante scumpe. Ei prefera sa calatoreasca cu stil, in locuri exotice, destul de indepartate. Prefera avionul in locul vacantelor cu masina sau autocarul.

Vacanta ideala: in Republica Dominicana

Taur

Nativii din zodia Taur sunt condusi de Pamant. Familisti din fire, tind sa includa in vacanta intreg clanul, de la parinti pana la prieteni. Taurii adora vacantele in care calatoresc alaturi de grupuri mari si intotdeauna isi doresc sa aiba alaturi persoane din anturajul lor. Le plac vacantele planificate, all inclusive, in locuri linistite, in care se pot relaxa asa cum isi doresc.

Vacanta ideala: la Paris.

Gemeni

Zodia Gemeni este o zodie de aer. Asta inseamna ca persoanele nascute sub acest semn prefera confortul in detrimentul aventurii. De aceea intotdeauna vor alege o vacanta care include transport cu avionul. Gemenii adora vacantele in marile orase ale lumii deoarece le place sa se plimbe pe strazi, sa viziteze obiectivele turistice si sa descopere noi locuri interesante.

Vacanta ideala: la Madrid.

Rac

Fiind semne de apa, nativii din zodia Rac prefera sa plece in vacanta in statiunile de la mare sau de la ocean. Chiar si asa, Racii profita de oricare ocazie pe care o au pentru a evada din viata cotidiana: mare, munte, city break intr-o capitala europeana, cu cortul… nu conteaza atata timp cat este cu prietenii si se distreaza.

Vacanta ideala: pe o insula din Grecia.

Leu

Leii sunt guvernati de elementul foc. Le place la nebunie sa se urce in masina si sa mearga pe drumuri necunoscute. Destinatia nu conteaza, oriunde ar fi ei se vor distra de minune. Persoanele din zodia Leu sunt guvernate de Soare, de aceea Leii au tendinta de a prefera zonele calde: plaje insorite, mare sau ocean, deserturi fierbinti.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: