Setari Cookie-uri

Numerologie: Afla semnificatia zilei tale de nastere

Spune-mi in ce zi te-ai nascut ca sa iti spun cum esti!

Foto: Shutterstock.com

Daca te-ai nascut sub cifra destinului 1

Cuvinte cheie: putere, maturitate, incredere, prietenie.

Esti o persoana sensibila, intuitiva, cu un simt al imaginatiei foarte bine dezvoltat. Esti atrasa de frumusete si arta. Sensibilitatea ta te transforma intr-o fire destul de vulnerabila emotional si usor de ranit.

Talentele tale ascunse sunt modul in care interactionezi cu persoanele necunoscute si abilitatile diplomatice. Te adaptezi foarte usor intr-un mediu nou si reusesti sa te faci placuta in orice situatie. Esti o persoana prietenoasa si afectuoasa, care are foarte mare nevoie de prieteni.

Lupta vietii tale: poti cadea victima depresiei si lipsei de incredere in propria persoana. Daca iti pierzi echilibrul, devii stresata si iti pierzi forta proprie.

Daca te-ai nascut sub cifra destinului 2

Citește și:

Cuvinte cheie: prietenie, arta, creativitate, viata sociala.

Esti o persoana care priveste in sufletul omului si poate vedea dincolo de aparente. Idealista din fire si creativa, ti se pare necesar sa iti intelegi cu adevarat scopul in viata si sa stii care sunt pasii pe care trebuie sa ii faci pentru a fi fericita.

In relatiile cu cei din jurul tau, esti o fire deschisa si foarte prietenoasa. Ai o viziune despre de larga asupra lumii si iti exprimi intotdeauna sentimentele, insa uneori poti fi putin dramatica in ceea ce priveste viata ta.

Lupta vietii tale: exista un element al sacrificiului pentru tine, care presupune sa inveti arta iertarii si a iubirii neconditionate. Trebuie sa eviti apropierile cu oamenii negativi si sa incerci sa ii tii aproape pe cei care chiar conteaza pentru tine.

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc