Setari Cookie-uri

Numerologie: Afla semnificatia zilei tale de nastere

Spune-mi in ce zi te-ai nascut ca sa iti spun cum esti!


Daca te-ai nascut sub cifra destinului 3

Cuvinte cheie: sensibilitate, inspiratie, vise, dramatism.

Esti o persoana idealista, care poseda o mare intuitie: reusesti sa ii intelegi pe oameni doar uitandu-te la ei. In general, apreciezi toate lucrurile care reusesc sa ii motiveze pe cei din jurul tau. In relatiile cu cei din jurul tau, esti destul de sensibila si emotionala. Daca esti criticata, iti pierzi increderea in tine si refuzi sa te aperi, fiindu-ti teama sa nu ranesti persoana respectiva.

Ai tendinta sa inspiri oamenii in viata, prezenta ta fiind de ajuns pentru ca cineva sa poata trece peste un moment dificil. In general, detii calitati de vizionar si ai capacitatea incredibila de a ridica moralul doar prin cateva cuvinte.

Lupta vietii tale: Mintea ta functioneaza in mod intuitiv, si nu rational. Trebuie sa iti pui ordine in viata personala, sa incerci sa gandesti nu doar cu inima si sa analizezi fiecare problema inainte de a spune ca i-ai gasit rezolvarea.

Citește și:

Daca te-ai nascut sub cifra destinului 4

Cuvinte cheie: dragoste, aventura, succes, echilibru.

Esti o persoana care adora schimbarea si se entuziasmeaza chiar si la cel mai marunt lucru care ii traverseaza viata. Iti place sa calatoresti, sa mergi in vacante, excursii neplanificate si sa vezi lumea asa cum este ea. Iti este teama de rutina si faci tot posibilul sa nu fii plictisit, sa te simti libera si sa te bucuri de tot ce este frumos in jurul tau.

Foarte sociabila din fire, reusesti sa iti faci prieteni noi imediat. Te adaptezi destul de repede intr-un nou mediu, insa mare atentie la schimbarile din viata ta. Ar trebui sa analizezi mai bine situatiile dificile si schimbarile majore pe care vrei sa le faci.

Lupta vietii tale: In spatele persoanei dure si sigure pe ea, se afla o persoana sensibila, destul de nesigura. Sub masca ta calma se afla o fire emotionala, care nu vrea sa fie ranita. Trebuie sa eviti capcanele vietii si sa iti impingi limitele pentru a invata sa fii cu adevarat fericita.

Citește și:

Daca te-ai nascut sub cifra destinului 5

Cuvinte cheie: sensibilitate, emotii, initiere, sentimente.

Esti o persoana sensibila, foarte usor de impresionat. Esti atenta la persoanele din jurul tau si reusesti sa afli ceea ce simt, chiar si atunci cand incearca sa isi ascunda gandurile si sentimentele. Esti atrasa de frumusete, de armonie si de iubire. Oferi afectiune si te astepti sa ti se raspunda la fel.

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc