Descopera ce fel de persoana esti in relatii, care sunt cuvintele care iti caracterizeaza cel mai bine personalitatea, cum te comporti in dragoste, care este pozitia preferata pentru tine, dar si care iti sunt zonele erogene.

Foto: Shutterstock.com

Berbec

Cuvinte cheie: pasiune, maturitate, sexualitate

Barbatul Berbec: este o fire pasionala, sexuala, mandra si foarte sigura pe ea. Ii plac provocarile si iubeste tot ce este frumos. Stie ce vrea in pat si face tot posibilul sa isi satisfaca partenera.

Femeia Berbec: Cu o frumusete iesita din comun, femeia Berbec stie cum sa isi puna in evidenta atuurile pentru a atrage atentia barbatilor. Ea este plina de ambitii personale, ii place flirtul si aventurile.

Pozitia preferata: Andromaca sau scaunelul rasturnat.

Zone erogene: fata, parul si urechile.

Taur

Cuvinte cheie: maturitate, incapatanare, placere.

Barbatul Taur: este o persoana destul de inchisa in sine, dura si matura. Ii place sa aiba o partenera frumoasa, independenta, careia nu ii este teama sa spuna ce prefera in pat. In momentul in care este intr-o relatie se dedica trup si suflet acesteia.

Femeia Taur: este o fire sensibila si incapatanata. Foarte feminina, este de parere ca hainele reusesc sa schimbe o persoana. Ii place sa se imbrace simplu, insa elegant si provocator. In dragoste cauta parteneri loiali, dedicati relatiei.

Pozitia preferata: Misionarul sau Lingurita.

Zone erogene: sanii si coapsele.

Gemeni

Cuvinte cheie: simplitate, manipulare, romantism

Barbatul Gemeni: este o fire nehotarata, care nu stie foarte bine ce vrea in pat. Ii place sa experimenteze, sa fie luat prin surprindere si sa i se faca de fiecare data mici surprize sexuale. Considera ca sexul este o modalitate de manifestare a dragostei.

Femeia Gemeni: este o persoana inteligenta, prietenoasa si foarte vorbareata. In relatii ii place sa aiba un partener care sa ii fie alaturi tot timpul neconditionat, sa o sprijine in toate deciziile pe care le ia si sa ii ofere atentia de care are nevoie.

Pozitia preferata: Fluturele.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: