Setari Cookie-uri

Horoscop: Ce iti rezerva anul 2013?

Horoscop 2013: afla ce ti-au pregatit astrele pentru urmatorul an in functie de zodie.

Iti doresti un an plin de realizari pe toate planuri. Se pare ca astrele sunt de partea ta deoarece chiar si in ceea ce priveste relatia cu partenerul, visele iti vor fi indeplinite. Daca esti singura inceputul anului este perioada perfecta in care iti poti gasi un partener. Daca esti deja intr-o relatie, in acest an vei fi mult mai apropiata de partener. Rabdarea este cheia care pastreaza fericirea in relatii. Lasa armonia sa se instaleze in relatia ta si ai incredere in partener.

Gemeni

In anul 2013 vei fi capabila sa iti consolidezi planurile si eforturile. Vei avea posibilitatea sa iti indeplinesti visele in acest an. Pozitiile planetelor te vor ajuta foarte mult, iar tu vei putea sa iti atingi obiectivele in viata. In vara anului 2012 vor exista mici probleme pe plan financiar, insa nimic care sa te sperie sau sa nu aiba rezolvare.

Citește și:

In ceea ce priveste planul sentimental, anul 2013 va fi un an in care sentimentele tale vor fi mult mai stabile decat in anii precedenti. Tu vei putea sa iti exprimi dragostea si afectiunea pentru partener si vei fi libera sa spui ce gandesti cu adevarat. Daca nu esti implicata in nicio relatie, nu-ti face probleme. Cupidon are indreptate toate sagetile asupra ta asa ca sa nu te sperii daca te indragostesti la prima vedere.

Rac

La tine ideile si sentimentele au continuitate de la an la an. De aceea tot ceea ce ai incercat sa faci in anul acesta, insa ai esuat, va avea rezultate foarte bune in 2013. Succesul va veni si in casa ta, asa ca obisnuieste-te cu el deoarece nu va pleca foarte curand. Vei avea destul de multe oportunitati pentru a face ceea ce iti doresti. Cele mai importante proiecte ale tale vor fi apreciate de intreaga lume. Nu fi nostalgic in ceea ce priveste trecutul, traieste in prezent si gandeste-te la viitor deoarece te asteapta o viata frumoasa.

Citește și:

In acest an astrele sunt de partea ta in ceea ce priveste viata sentimentala. Asigura-te ca oferi libertate deplina partenerului si ca nu depinzi numai de el. Ai incredere in relatia ta si in tine. Daca inca nu esti intr-o relatie, nu-ti face probleme. Continua sa speri deoarece viitorul partener este mai aproape decat crezi.

Leu

Anul 2013 este unul deja aranjat pentru tine: ai planuri programate si idei marete pe care astepti nerabdatoare sa le pui in practica. Relatiile cu persoanele din jurul tau se vor imbunatati considerabil viitorul an. Vor exista cateva momente de incertitudine si de melancolie catre jumatatea anului, insa nu te pierde cu firea. Vei avea numeroase ocazii pentru te relaxa si a te simti bine.

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc