Setari Cookie-uri

Horoscop: Ce iti rezerva anul 2013?

Horoscop 2013: afla ce ti-au pregatit astrele pentru urmatorul an in functie de zodie.

In ceea ce priveste planul sentimental, viata ta se va schimba considerabil, spre deliciul tau. Asculta-ti partenerul in momentele dificile si, cel mai important, ia in considerare si parerea lui. Planetele vor lucra pentru tine, incat pozitia acestora iti va oferi liniste in suflet si pasiune in relatie. Daca esti singura, anul 2013 este unul potrivit pentru a iesi la vanatoare. Daca vei avea incredere in tine, este posibil sa iti gasesti partenerul potrivit.

Fecioara

Pentru Fecioara 2013 va fi anul in care va trebui sa decida ce isi doreste de la viata. Vei fi intotdeauna pe fuga, va trebui sa iei decizii rapide, insa nu iti face probleme: vor fi doar cateva perioade in care vei gresi. Pe ansamblu, 2013 va fi anul in care te vei descurca mult mai bine decat in anii precedenti. Actiunile tale vor fi constructive, chiar daca mediul in care vei lucra va fi unul destul de dificil.

Citește și:

Viata ta sentimentala va atinge un nou record in acest an. Vei avea foarte mult timp liber la dispozitie, pe care vei incerca sa il dedici partenerului tau. Este momentul sa aveti o discutie serioasa, sa lasati deoparte ambitia si sa stabiliti ce va doriti unul de la celalalt. Va fi un an in care te vei apropia de partener si iti vei da seama cat de mult inseamna el pentru tine. Dca nu esti inca intr-o relatie, sfarsitul verii este perioada perfecta pentru a porni la vanatoare de iubiti.

Balanta

Anul 2013 va fi un an in care vei progresa foarte mult din toate punctele de vedere si pe toate planurile. Iti vei face ordine in idei, iti vei planifica viata, iti vei analiza visele si iti vei alege drumul pe care vrei sa il urmezi si care crezi ca te face fericita. Inceputul verii va fi o perioada in care vei duce lipsa de inspiratie, asa ca cel mai bine este sa intri in contact cu persoanele din jurul tau, sa ceri ajutorul prietenilor si al familiei pentru a trece cu bine peste acel moment dificil.

Citește și:

In ceea ce priveste viata sentimentala, aceasta se va situa cu mult peste linia de plutire. Vei avea posibilitatea sa discuti deschis cu partenerul tau. Dragostea si sentimentele pe care le ai iti vor influenta deciziile asupra personalitatii tale emotionale. Evita sa faci gafe majore in relatie in acest an. Mai degraba, depune eforturi pentru a readuce armonia in cuplu si aminteste-ti ca increderea este cheia pentru o relatie fericita.

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc