Setari Cookie-uri

Horoscop: Ce iti rezerva anul 2013?

Horoscop 2013: afla ce ti-au pregatit astrele pentru urmatorul an in functie de zodie.

In ceea ce priveste viata sentimentala, aceasta se va situa cu mult peste linia de plutire. Vei avea posibilitatea sa discuti deschis cu partenerul tau. Dragostea si sentimentele pe care le ai iti vor influenta deciziile asupra personalitatii tale emotionale. Evita sa faci gafe majore in relatie in acest an. Mai degraba, depune eforturi pentru a readuce armonia in cuplu si aminteste-ti ca increderea este cheia pentru o relatie fericita.

Scorpion

Anul 2013 te va ajuta sa reiei lucrarile pe care le-ai lasat balta in anii anteriori. Acesta va fi un an destul de dificil, in care vei fi pusa la multe incercari si ispite. Pentru a depasi momentele dificile este foarte important sa te linistesti, sa te relaxezi si sa analizezi de doua ori problemele inainte de a actiona. Latura creativa te va ajuta foarte mult, iar prietenii si familia iti vor sari in ajutor.

Citește și:

In ceea ce priveste viata sentimentala, vei avea parte de foarte multa adrenalina pe acest plan. Relatia cu partenerul se va mentine pe linia de plutire, insa vor fi numeroase tentatii exterioare care iti vor atrage atentia. Gandeste-te la ceea ce iti doresti de la partenerul tau si analizeaza la rece relatia pe care o ai cu acesta: esti fericita? Conteaza foarte mult sa fii sincera cu tine si sa iei decizia care te multumeste.

Sagetator

Anul 2013 este un an prolific pentru tine. Toate obstacolele si problemele care iti dadeau de furca in anii anterior vor disparea. Tu vei fi mult mai optimista si vei avea posibilitatea sa te bucuri de viata. Toate restrictiile, situatiile conflictuale, constrangerile de care ai avut parte vor disparea. Spre sfarsitul anului, va exista o mica incetinire in ceea ce priveste viata profesionala, insa nu iti face probleme. Nu este nimic care sa nu aiba rezolvare.

Citește și:

Pe plan sentimental, anul 2013 va fi unul destul de stabil. Relatia ta va rezista in ciuda faptului ca tu si partenerul nu va intelegi atat de bine. Astrele te ajuta in dragoste astfel ca nevoile tale emotionale vor fi indeplinite intr-un mod cat mai subtil. Pentru a fi fericita, arunca toate mastile pe care le-ai purtat in ultima vreme si arata-ti adevarata personalitate. Vor exista modificari de baza in relatia ta in a doua jumatate a anului.

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc