Horoscop: Portretul emotional in functie de zodia ta

Horoscop: Portretul emotional in functie de zodia ta
Kudika
10 Septembrie 2012

Descopera cum esti in realitate si care sunt elementele care iti definesc personalitatea.

Persoanele nascute sub semnul Scorpion sunt firi energice, ambitioase si extrem de posesive pe plan sentimental. Le place sa simta ca detin controlul asupra partenerilor si ca totul decurge conform planurilor gandite de ei. In relatii nativii Scorpion sunt foarte romantici, insa se plictisesc destul de repede. Daca nu primesc ceea ce isi doresc tind sa caute in alte locuri. In momentul in care se indragostesc cu adevarat se dedica trup si suflet partenerului.

Zodii compatibile cu Scorpion: Berbec, Taur, Fecioara, Pesti.

Sagetator

Cuvinte cheie: fericire, distractie, iubire

Zilele iubirii: 6, 10, 28, 29.

Persoanele nascute sub semnul Sagetator sunt firi langa care nu te plictisesti niciodata. Le place sa traiasca fiecare clipa la intensitate maxima, de aceea de fiecare data fac lucruri noi, care ii surprind chiar si pe ei. Relatiile pentru ei trebuie sa fie destul de condimentate, sa nu exista rutina si sa li se ofere libertatea de care au nevoie. Chiar si atunci cand sunt asezati la casa lor, nativii Sagetator fac tot posibilul pentru a fi liberi.

Zodii compatibile cu Sagetator: Berbec, Leu, Gemeni, Sagetator, Balanta.

Capricorn

Cuvinte cheie: capriciu, dependenta, fericire.

Zilele iubirii: 11, 16, 22, 30.

Persoanele nascute sub zodia Capricorn sunt firi dificile, imature si dependente de partenerii lor. Le plac relatiile de lunga durata deoarece atunci se simt cel mai bine. Pentru ele confortul reprezinta elementul esential intr-o relatie. In momentul in care se indragostesc, nativii Capricorn iubesc din tot sufletul si se dedica in totalitate relatiei pe care o au. Uneori tind sa fie mult prea posesivi sau gelosi.

Zodii compatibile cu Capricorn: Taur, Rac, Scorpion, Pesti.


Varsator

Cuvinte cheie: iubire, sensibilitate, pasiune

Zilele iubirii: 1, 8, 11, 15.

Persoanele nascute sub semnul Varsator sunt firi cu doua fete: una puternica, pe care o arata intregii lumi si una mult mai sensibila si emotiva, pe care o da jos doar in fata persoanelor in care are incredere. Nativii Varsator sunt adeptii relatiilor sincere, de lunga durata, in care loialitatea, increderea si respectul reciproc reprezinta pilonii principali.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc