Setari Cookie-uri

Horoscop: Portretul emotional in functie de zodia ta

Descopera cum esti in realitate si care sunt elementele care iti definesc personalitatea.

Foto: Shutterstock.com

Taur

Cuvinte cheie: incapatanare, sensibilitate, familie

Zilele iubirii: 4, 8, 12, 24.

Persoanele nascute in zodia Taur sunt firi extrem de emotionale si emotive in iubire. Vesnic indragostite, le place sa iubeasca si sa fie iubite, sa stie ca au pe cineva alaturi, care le sustin si le indruma in viata. In relatii au nevoie de dragoste, de romantism, intelegere si maturitate din partea partenerului.

Zodii compatibile cu Taur: Rac, Scorpion, Fecioara, Pesti.

Gemeni

Cuvinte cheie: dragoste, pasiune, interes.

Zilele iubirii: 1, 8, 15, 23.

Pentru persoanele nascute in zodia Gemeni, dragostea este precum un camp de lupta, in care totul este permis. Le place aventura, flirtul si distractia. Gemenii fac tot posibilul sa aiba parte de adrenalina, chiar si atunci cand sunt intr-o relatie serioasa. Le este teama de rutina, independenta fiind cheia relatiei fericite pentru acesti nativi.

Citește și:

Zodii compatibile cu Gemeni: Berbec, Leu, Sagetator, Gemeni.

Rac

Cuvinte cheie: familie, iubire, romantism

Zilele iubirii: 7, 22, 25, 31.

Persoanele nascute sub semnul Rac sunt firi romantice, familiste si pasionale. Pentru ele fiecare relatie este un pas catre gasirea sufletului pereche, acea persoana care sa le completeze si sa le inteleaga. Nativii Rac considera ca nu exista esec in dragoste deoarece intotdeauna au de invatat lucruri noi si interesante de la persoanele cu care sunt.

Zodii compatibile cu Rac: Taur, Fecioara, Balanta, Scorpion.

Leu

Cuvinte cheie: incapatanare, imaturitate, conducere

Zilele iubirii: 16, 21, 23, 29.

Persoanele nascute sub semnul Leului sunt firi incapatanate, care fac tot posibilul sa se afirme pe toate planurile. Cuvantul lor trebuie sa fie lege pentru persoanele din jurul lor, in special pentru partener. In relatii, Leii iubesc cu patima si se dedica persoanei iubite, insa asteapta ca dragostea pe care o primesc inapoi sa fie inzecita.

Citește și:

Zodii compatibile cu Leu: Berbec, Balanta, Varsator, Pesti.


Fecioara

Cuvinte cheie: romantism, aventura, sinceritate

Zilele iubirii: 10, 17, 23, 28.

Persoanele nascute in zodia Fecioara sunt firi romantice, care ar face orice pentru o relatie fericita. Ele se hranesc si respira cu dragoste. Pasionale si vesnic indragostite, ele gasesc in fiecare barbat care le ofera atentie un posibil suflet pereche. Pentru nativii Fecioara, o relatie adevarata trebuie sa fie bazata pe respect, incredere, intelegere si independenta.

Zodii compatibile cu Fecioara: Taur, Capricorn, Rac, Scorpion.

Balanta

Cuvinte cheie: sensibilitate, prietenie, romantism

Zilele iubirii: 5, 11, 18, 21.

Persoanele nascute in zodia Balanta sunt firi dinamice, amabile si sensibile, care fac tot posibilul sa gaseasca dragostea adevarata. Intre ele si Cupidon exista o legatura puternica si de durata. Nativii Balanta au relatii de scurta durata, in care pun mult suflet si carora se dedica in intregime, insa de multe ori ajung sa fie ranite. Pentru a gasi fericirea, trebuie sa vada dincolo de aparente, sa faca mici compromisuri si sa renunte la superficialitate.

Citește și:

Zodii compatibile cu Balanta: Berbec, Sagetator, Gemeni, Balanta.


Scorpion

Cuvinte cheie: incapatanare, aventura, distractie

Zilele iubirii: 3, 15, 24, 31.

Persoanele nascute sub semnul Scorpion sunt firi energice, ambitioase si extrem de posesive pe plan sentimental. Le place sa simta ca detin controlul asupra partenerilor si ca totul decurge conform planurilor gandite de ei. In relatii nativii Scorpion sunt foarte romantici, insa se plictisesc destul de repede. Daca nu primesc ceea ce isi doresc tind sa caute in alte locuri. In momentul in care se indragostesc cu adevarat se dedica trup si suflet partenerului.

Zodii compatibile cu Scorpion: Berbec, Taur, Fecioara, Pesti.

Sagetator

Cuvinte cheie: fericire, distractie, iubire

Zilele iubirii: 6, 10, 28, 29.

Persoanele nascute sub semnul Sagetator sunt firi langa care nu te plictisesti niciodata. Le place sa traiasca fiecare clipa la intensitate maxima, de aceea de fiecare data fac lucruri noi, care ii surprind chiar si pe ei. Relatiile pentru ei trebuie sa fie destul de condimentate, sa nu exista rutina si sa li se ofere libertatea de care au nevoie. Chiar si atunci cand sunt asezati la casa lor, nativii Sagetator fac tot posibilul pentru a fi liberi.

Citește și:

Zodii compatibile cu Sagetator: Berbec, Leu, Gemeni, Sagetator, Balanta.

Capricorn

Cuvinte cheie: capriciu, dependenta, fericire.

Zilele iubirii: 11, 16, 22, 30.

Persoanele nascute sub zodia Capricorn sunt firi dificile, imature si dependente de partenerii lor. Le plac relatiile de lunga durata deoarece atunci se simt cel mai bine. Pentru ele confortul reprezinta elementul esential intr-o relatie. In momentul in care se indragostesc, nativii Capricorn iubesc din tot sufletul si se dedica in totalitate relatiei pe care o au. Uneori tind sa fie mult prea posesivi sau gelosi.

Zodii compatibile cu Capricorn: Taur, Rac, Scorpion, Pesti.


Varsator

Cuvinte cheie: iubire, sensibilitate, pasiune

Zilele iubirii: 1, 8, 11, 15.

Persoanele nascute sub semnul Varsator sunt firi cu doua fete: una puternica, pe care o arata intregii lumi si una mult mai sensibila si emotiva, pe care o da jos doar in fata persoanelor in care are incredere. Nativii Varsator sunt adeptii relatiilor sincere, de lunga durata, in care loialitatea, increderea si respectul reciproc reprezinta pilonii principali.

Citește și:

Zodii compatibile cu Varsator: Berbec, Balanta, Leu, Varsator.

Pesti

Cuvinte cheie: incapatanare, iubire, respect

Zilele iubirii: 13, 17, 23, 25.

Persoanele nascute sub semnul Pesti sunt firi romantice, pline de viata, care adora sa fie in relatii. Loiale, pasionale si extrem de sensibile, se indragostesc destul de repede, atasandu-se imediat de partener. In momentul in care simt ca li se raspunde cu dragoste, nativii Pesti se dedica in intregime relatiei si fac tot posibilul pentru ca totul sa mearga bine. Cand le este teama sa fie raniti, uita sa isi exprime dorintele, asteptand ca partenerul sa ghiceasca ce se intampla cu ei.

Zodii compatibile cu Pesti: Taur, Leu, Fecioara, Capricorn.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc