Setari Cookie-uri

Horoscop: Dieta potrivita pentru fiecare zodie

Cand vrei sa slabesti ia in calcul si zodia!

Rac: Dieta de detoxifiere

Este o persoana care aproba comoditatea in defavoarea schimbarilor. Nativul zodiei Rac este atasat de stilul de viata care ii confera liniste si stabilitate. Desi este precaut cu sanatatea, Racul se imbolnaveste usor de aceea acorda o grija speciala alimentatiei. Are tendinta sa se infometeze daca vrea sa scape de kilogramele in plus.

I se potriveste cel mai bine dieta de detoxifiere, care il ajuta sa slabeasca sanatos. Fructele si legumele bogate in vitamine vor constitui baza alimentatiei.

Leu: Dieta combinata

Nativul zodiei Leu debordeaza de generozitatea si stie sa-si traiasca viata la intensitate maxima. Obtine mereu ceea ce isi doreste si vrea sa fie permanent in centrul atentiei. Obisnuieste sa-si neglijeze sanatatea pentru ca face mereu mai mult decat este cazul.

Este un gurmand inrait si in lupta cu kilogramele trebuie sa puna accentul pe o alimentatie sanatoasa. Cel mai bine i se potriveste dieta combinata.

Citește și:

dieta sursa foto: shutterstock.com

Fecioara: Dieta bio

Meticulos si bine organizat, nativul zodiei Fecioara militeaza pentru un stil de viata sanatos si echilibrat. Nu obisnuieste sa faca excese si stie mereu cand este momentul sa se opreasca. In general, meniul lui este format din alimente nutritive, bogate in vitamine.

I se potriveste dieta bio, care ii permite sa-si gaseasca acasa preparatele dorite. Gatitul este o alta pasiune a Fecioarei.

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc