Setari Cookie-uri

Horoscop: Dieta potrivita pentru fiecare zodie

Cand vrei sa slabesti ia in calcul si zodia!

Capricorn: Dieta echilibrata

Meticulous si responsabil, nativul zodiei Capricorn face tot posibilul pentru a-si construi un stil de viata echilibrat. Stie intotdeauna cat sa ceara si cand este momentul sa se opreasca. Gurmand inrait, ii place sa isi prepare acasa mancarea preferata si nu ii place sa fie ajutat.

Previne din timp ingrasarea, asadar kilogramele in plus nu reprezinta o problema des intalnita pentru acesta. I se potriveste cel mai bine dieta echilibrata.

Varsator: Dieta cu proteine

Are o viata alerta si deseori lasa lucrurile neterminate. Incepe foarte multe, dar obisnuieste sa se piarda in detalii. Curiozitatea il macina si de fiecare data trebuie sa obtina raspunsuri satisfacatoare.

Nu este un mare gurmand si mai mult ciuguleste cand are ocazia. Trebuie sa urmeze un regim atent atunci cand vrea sa slabeasca. I se potriveste dieta cu proteine, bogata in oua si lactate.

Citește și:

sursa foto: shutterstock.com

Pesti: Dieta disociata

Aspira la un trai indestulat si confortabil. Gastonomia ocupa un loc important in preocuparile lor, asadar nu-i de mirare ca petrece mult timp in bucatarie. Gusta cate putin din fiecare, indeajuns cat sa intampine problem cu silueta.

Cand se ingrasa se panicheaza si are tendinta sa se infometeze. I s-ar potrivi cel mai bine dieta disociata, combinata cu mai multa miscare.

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc