Setari Cookie-uri

Horoscopul divin: Cartea ingerului pentru zodia ta!

Ceea ce se ascunde dincolo de ce vedem este ceea ce ne influenteaza cel mai mult existenta si starea de spirit.

Multe lucruri depasesc puterea noastra de intelegere. Nevazutul este una dintre cele mai dorite subiecte, tocmai pentru ca nu il putem atinge vreodata. Totusi, exista o cale de a afla mai multe despre sufletele noastre si ce le influenteaza: tarotul.

Sursa foto: Shutterstock.com

Berbec

Cuvinte cheie: incapatanare, inventivitate.

Cartea zodiei tale il ilustreaza pe Malahidael, ingerul curajului. Tarotul spune ca te asteapta schimbari importante si tocmai de aceea ai nevoie de Malahidael. El te va ajuta sa nu iti lasi garda jos si sa gasesti raspunsuri dupa ce ti-ai consultat si inima si mintea.

Taur

Cuvinte cheie: generozitate, cunoastere.

Zodia ta va fi ajutata de Pistis Sophia, ingerul creatiei, iti va veni in ajutor de fiecare data cand vei intalni o situatie stresanta. Acesta simbolizeaza puterea de a te reinventa, de a te reface si te va ajuta sa iti cunosti sufletul si sa cresti. Ai incredere in tine, esti un om minunat si vei reusi!

Citește și:

Gemeni

Cuvinte cheie: reculegere, previzibilitate, instinct.

Cartea ta il arata pe Raphael, ingerul recuperarii – este vorba despre recuperarea sinelui. Ai nevoie de un moment de liniste, de odihna si de gasirea unei noi surse de energie. Sfatul ingerului Raphael este sa ai incredere in tine, deci asculta-ti instinctele, te vor ajuta in rezolvarea unei probleme importante din viata ta.

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc