Setari Cookie-uri

Horoscopul divin: Cartea ingerului pentru zodia ta!

Ceea ce se ascunde dincolo de ce vedem este ceea ce ne influenteaza cel mai mult existenta si starea de spirit.

Balanta

Cuvinte cheie: sentimentalism, interiorizare.

In carti se arata Michael, ingerul miracolelor si al sigurantei. Trebuie sa scapi de o povara ce iti sufoca constiinta: aduna-ti toata rabdarea si forta pentru a depasi acest obstacol interiorizat. Arhanghelul te va ajuta sa vezi adevarata fata a lucrurilor, este timpul sa renunti la unele fantasme si idealuri.

Sursa foto: Shutterstock.com

Scorpion

Cuvinte cheie: aroganta, superficialitate.

Cartea zodiei tale il ilustreaza pe Gabriel, ingerul comunicarii, iti va deschide ochii pentru o mai buna intelegere a sinelui, pentru a te echilibra sentimental. Pune-ti ordine in viata si in prioritati si fii fara grija: arhanghelul mesagerilor iti va fi aproape.

Sagetator

Cuvinte cheie: schimbare, impulsivitate.

Phuel, ingerul apelor si al lunii, este cel ce s-a aratat in cartea ta. Daca dilemele sau furia iti tulbura starea de spirit, atunci exact de prezenta lui Phuel ai nevoie. Ea te va ajuta sa nu mai fii atat de impulsiva si sa astepti intai sa treaca valul pentru a trece la actiune.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc