Setari Cookie-uri

Horoscopul divin: Cartea ingerului pentru zodia ta!

Ceea ce se ascunde dincolo de ce vedem este ceea ce ne influenteaza cel mai mult existenta si starea de spirit.

Rac

Cuvinte cheie: posesivitate, sensibilitate, retinere.

Cartea zodiei tale il ilustreaza pe Zadkiel, ingerul milei, al bunatatii si al intelepciunii este cel ce iti guverneaza zodia. Trebuie sa iti amintesti lectia lui pentru a umple acel gol din viata ta. Viitorul tau se anunta prietenos, iar pentru prezent nu trebuie sa iti faci griji, Zadkiel e cu tine.

Leu

Cuvinte cheie: forta, inchidere.

Zeruch, ingerul puterii, se arata in destinul tau. Ingerii spun ca ti-ai inchis inima din cauza unui lucru pe care l-ai facut cuiva sau care ti-a fost facut. Este, asadar, timpul sa iti iei viata in propriile maini, iar Zeruch tocmai pentru asta este acolo: sa te ajute sa te impaci cu persoana care a fost implicata in acel conflict si sa poti relua mersul lucrurilor.

Fecioara

Cuvinte cheie: ambitie, idealism, creativitate.

Cartea zodiei tale il arata pe Cambriel, ingerul perfectiunii. Concentreaza-te! In ultima vreme ai cam fost cu capul in nori. Acum este timpul sa schimbi asta: esti o persoana care tine foarte mult de idealurile sale. Trebuie doar sa ai incredere in tine si sa incepi sa iti materializezi planurile.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc