Fiecare semn astral este inzestrat si cu defecte si cu calitati. Afla care sunt zodiile mai putin loiale, gata sa ascunda adevarul pentru a-si proteja interesele.

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!


Gemeni

Le place sa vorbeasca mult si sa fie laudati. In societate se remarca imediat prin conversatie dar si prin atitudinea deschisa. Sunt primii care vor sa acorde un ajutor la greu, dar de obicei nu ofera favoruri decat daca au ceva de castigat. Nativii zodiei Gemeni trebuie sa stie mereu ce se petrece in jurul lor. Nu se stie cand le vor fi utile informatiile descoperite, asadar este bine sa fie mereu cu urechile ascutite si cu ochii in patru.

Sunt persoane duale si le place mereu sa isi creeze o imagine speciala in fata altora. Nici in plan sentimental nu renunta la aceasta trasatura care le defineste caracterul. Dualitatea ii ajuta cand vor sa convinga, dar si cand trebuie sa provoace compasiunea celorlalti daca au gresit.

horoscop defecte

Leu

Mandru si generos, nativul zodiei Leu se remarca printr-o personalitate puternica. Imediat se entuziasmeaza cand are ocazia sa iasa in evidenta. Isi respecta cuvantul dat cu orice pret, chiar daca asta inseamna sa recurga si la metode mai putin cinstite. Ii place sa stie regulile din spetele cortinei.

Chiar daca isi da ochii pe cap cand este confruntat, cu siguranta stie foarte multe dar nu vrea sa spuna. Ii place sa joace pe mai multe fronturi ca sa iasa in castig. Stie cand trebuie sa riste dar si cand e cazul sa se retraga.

sursa foto: shutterstock.com

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: