Setari Cookie-uri

Horoscopul defectelor: Zodiile cu doua fete

Una spun, asta gandesc. Descopera care sunt zodiile cu mai multe fete.

Balanta

Persoanele nascute in zodia Balanta au mare nevoie de atentie si intelegere. Leaga prietenii cu usurinta, deoarece comunicarea libera este unul dintre atuurile care le contureaza personalitatea. Desi au o personalitate puternica, asteapta permanent confirmarea si sustinerea celor dragi. Viseaza prea mult cu ochii larg deschisi iar daca ceva nu le iese conform planului primul gand este sa caute vinovati.

Balantele nu stiu sa se adapteze neprevazutului. De aceea, cand nu se simt pregatite sa infrunte anumite situatii, prefera sa se foloseasca de vigilenta altor semeni, mai puternici.

Scorpion

Nativii zodiei Scorpion sunt interiorizati si misteriosi. Comunicarea nu este punctul lor forte si de aceea prefera sa priveasca de la distanta, apoi sa actioneze. Acest comportament le creeaza o imagine gresita in fata celorlalti. In ciuda aparentelor si a emotivitatii, Scorpionii ascund o personaliatate foarte puternica. Sunt tacuti dar fini observatori, de aceea nu le scapa nimic din raza vizuala.

Citește și:

De obicei, cand nimeni nu se asteapta sunt gata de atac. Nu au sentimente neutre si nu le plac jumatatile de masura. Vor totul sau nimic, de aceea se impun cu autoritate cand trebuie sa isi apere drepturile.

Pesti, Scorpion zodii

Pesti

Sensibili si permanent amabili, Pestii inspira incredere la prima vedere. Intr-adevar, sustin loialitatea, insa reactioneaza imediat la intamplarile din mediul care-i incojoara. Taxeaza dur fiecare vorba sau intentie si atitudinea pasnica se poate transforma imediat intr-una rece si defensiva.

Prin natura lor, Pestii sunt semne astrologice duale, pline de toane si temeri. Sunt foarte superstitiosi, tin la ritualurile pe care si le-au format si de aceea odata ce si-au format o idee, nimeni nu le mai poate schimba opinia. Comunica dificil in echipa si le place sa aiba ultimul cuvant de spus.

sursa foto prima pagina si interior: shutterstock.com

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc