Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii februarie pentru zodia ta

Afla la inceput de luna ce ti-au pregatit astrele

Sagetator:

Cu siguranta luna aceasta iti vei depasi timiditatea si vei socializa mai usor. Vei cunoaste multi oameni noi pe care ii vei fermeca prin spontaneitate.

Daca esti intr-o relatie, aceasta va trece printr-o perioada de calm si serenitate. In caz contrar, ai mari sanse ca incepand din februarie sa traiesti o noua poveste de dragoste.

Energia si autoritatea ta se vor dovedi benefice pe plan profesional unde vei avea doar de castigat. Vei da dovada de mult tact in situatii extreme si vei iesi triumfatoare!


Zi norocoasa:
Joi

Numere norocoase: 5 si 7

Astrul care iti guverneaza destinul: Jupiter

Capricorn

Februarie este o luna buna pentru tine din punct de vedere emotional.

Ai un talent nativ in a-i asculta pe ceilalti, de aceea oamenii isi deschid cu usurinta sufletul in fata ta, in special persoana de care esti indragostita. Relatia ta sta sub semnul iubirii si al spontaneitatii.

Citește și:

Din puncte de vedere profesional, esti pe cale sa finalizezi un contract important. Daca apare ceva neasteptat, vei da dovada de intelepciune si iti vei convinge colegii sa sa-ti accepte propunerile.

Un prieten apropiat va avea nevoie de ajutorul tau. Ramai insa ferma in fata cererilor nerezonabile pentru a evita situatiile neplacute.

Zi norocoasa: Sambata

Numere norocoase: 2 si 8

Astrul care iti guverneaza destinul: Saturn

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc