Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii februarie pentru zodia ta

Afla la inceput de luna ce ti-au pregatit astrele

Varsator

Esti calmul intruchipat in aceasta luna. Nimic din ce spun sau fac oamenii nu te poate dezechilibra. Generozitatea si capacitatea ta de iertare vor fi potentate in februarie si gasesti modalitatile necesare de a te adapta oricarei situatii.

Invata totusi sa respecti limitele impuse de altii. Un prieten bun poate parea ca s-a indepartat de tine dar are nevoie doar de putin spatiu pentru a-si pune gandurile in ordine.

Nu dispera, relatia voastra va intra pe fagasul normal spre sfarsitul lui februarie, cel mai tarziu inceputul lui martie.

Zi norocoasa: Miercuri

Numere norocoase: 1 si 7

Astrul care iti guverneaza destinul: Uranus

Pesti

Simti nevoia sa te rupi de trecutul tau. Vrei sa te scuturi de anumite presiuni exercitate asupra ta fie de persoana iubita, fie de un prieten foarte bun.

Trebuie sa-ti amani planurile pe care ti le-ai facut pentru o relatie stabila. Din fericire, nu va exista o ruptura prea brusca sau prea dura.

Citește și:

Tine-ti sarcasmul in frau si nu lasa gura s-o ia inaintea mintii. Respecta sentimentele oamenilor din jurul tau. Trebuie sa-ti dovedesti loialitatea catre un prieten care iti va cere sfatul spre sfarsitul lunii.

Zi norocoasa: Vineri

Numere norocoase: 2 si 6

Astrul care iti guverneaza destinul: Neptun

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc