Setari Cookie-uri

Pacatele zodiilor: Defecte si obsesii in Horoscopul European

Ce defecte si obiceiuri proaste are fiecare zodie?

Balanta

S-ar putea sa am o parere…

In goana lor dupa echilibru si intre doua tentative de a impaca si capra si varza, Balantele devin nehotarate. Isi pot schimba foarte usor parerea si inclina cand intr-o parte, cand in cealalta.

Cu toatea acestea, Balantele dau dovada de diplomatie si nu agaseaza pe nimeni cu incertitudinile sau indoielile lor. Cea mai buna modalitate de a enerva o Balanta este sa o inchizi intr-un loc zgomotos, colorat si strident.


Cine uraste Balantele:
cadrele militare

Scorpion


Sa fie tradare, dar s-o stim si noi!

Nativii in Scorpion sunt suspiciosi de fel si framantati de numeroase obsesii. Reusesc sa le ascunda foarte bine uneori, insa in interior sunt devorati de suspiciuni.

Traiesc mereu in garda, cu armele pregatite pentru confruntari reale sau imaginare. Au mania secretelor, cred in teoriile conspiratiei dar sunt extrem de exigenti atat cu ei, cat si cu cei din jur. Sunt inclinati catre placeri fizice si pot ajunge, in cazuri extreme, obsedati sexual.

Citește și:

Au insa o personalitate profunda, o structura logica in gandire si discurs, cu potential intelectual extraordinar.

Cine uraste Scorpionii: Nimeni nu are curajul asta.

Sagetator

Lasa ca fac eu!

Sagetatorii sunt oamenii buni la toate, “baietii destepti” ai fiecarui grup. Insa actiunile lor nu sunt manate de altruism, ci de nevoia de a fi laudati si apreciati in permanenta. Desi au inclinaztii filozofice, le place si luxul iar uneori poti fi snobi si nazurosi.

Tind uneori sa-si supraevaluezae capacitatiile si din aceasta cauza, nu isi pot tine promisiunile facute. Daca se simt depasiti de situatie, prefera sa dea bir cu fugitii decat sa-si asume responsabilitatile.


Cine uraste Scorpionii
: profesorii, invatatorii, pedagogii in general.

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc