Setari Cookie-uri

Pacatele zodiilor: Defecte si obsesii in Horoscopul European

Ce defecte si obiceiuri proaste are fiecare zodie?

Capricorn

Eu stiu mai bine!

Modestia trambitata peste tot a Capricornului este o gogoasa de vandut doar copiilor. Aceasta zodie este complet lipsita de modestie dar reuseste cumva sa ascunda asta.

Un Capricorn este manat in toate actiunile sale de dorinta de a avea control asupra tuturor oamenilor din jur. Nu il poti prinde cu garda jos si manipuleaza fara retineri.

Este convins ca nu poate da gres in nicio chestiune. Daca oamenii in general cred ca se pricep la fotbal si politica, un Capricorn crede ca se pricepe la masini,bucatarie, astrologie si orice altceva

Cine uraste Capricornii: in general, Gemenii, fara sa tinem cont de meserie. Un Geaman se adapteaza usor insa nu poate trece de rigiditatea Capricornului.

Varsator


Sa stam stramb si sa judecam drept dar si viceversa!

Varsatorii sunt construiti din contradictii. Desi pot fi foarte liberali, in acelasi timp au si inclinatii despotice. Sunt buni la dat sfaturi altora dar ei nu le pun niciodata in practica. Sa faci deci ce zice popa, nu ce face el!

Citește și:

Spun tot ce gandesc, fara sa le pese de consecinte dar ce spun astazi s-ar putea sa nu mai creada maine si iti vor aduce si o suita intreaga de argumente pentru asta.

Cine uraste Varsatorii: avocatii, politistii

Pesti

Totul este relativ!

Albert Einstein a fost Peste!

Principala lor sursa de “inspiratie” este intuitia. Daca le ceri argumente, s-ar putea sa primesti un nestramutat “D-aia!” si pace! Sunt enigmatici si usor irationali. Traiesc dupa reguli intelese doar de ei iar atunci cand ceilalti, evident, nu se pot conforma, devin irascibili.

Au toane si se enerveaza uneori din te miri ce! De cele mai multe ori, sunt insa intelegatori si plini de compasiune. Sau de indolenta si nepasare, nici ei nu s-au hotarat inca.

Cine uraste Pestii: cercetatorii

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc