Setari Cookie-uri

Numerologie: Cartea destinului tau in Tarot

Afla care este legatura dintre data nasterii si misterul cartilor de Tarot

Numerologia este o stiinta a numerelor care determina destinul fiecaruia, in functie de ziua nasterii. La nivel cosmic, fiecare dintre acestea are o anumita rezonanta care influenteaza alegerile pe care le facem, inclinatiile fiecaruia si trasaturile de caracter.

In acelasi timp, numerele au cate un corespondent intre cartile de Tarot, astfel incat si acestea au o anumita valenta in destinul nostru.

Ca sa iti afli numarul destinului, aduna data nasterii ca in exemplul de mai jos

Data nasterii: 11.02.1986

Numarul destinului: 1+1+0+2+1+9+8+6=28

2+8=10

1+0=1

Deci numarul destinului este 1.

Numarul 1: Magicianul

Cartea este simbolul potentialului uman, al sireteniei si al manipularii. Oamenii patronati de Magician au scopuri precise in viata si stiu exact cum sa ajunga la ele, prin orice mijloace. Ei dau dovada de mare incredere in fortele proprii. Au o vitalitate extraordinara si fac de regula diferenta intre a vrea si a putea. Ei sunt oamenii care pot!

Citește și:

Magicianul este de asemenea semnul inceputului nou, al ciclicitatii si al invatarii permanente. De aceea, cei nascuti sub patronajul sau invata usor si cu placere.
Uneori insa pot fi oportunisti si lipsiti de scrupule.

Semnificatie: inteligenta, incredere, diplomatie

sursa foto: shutterstock

Numarul 2: Marea Preoteasa

Aceasta este reprezentata pe tronul sau, vegheata de luna si doua flori reprezentand spiritualitatea si intuitia. Cei nascuti in patronajul sau sunt misteriosi, culti si pastratori de taine.

Mintea lor patrunde acolo unde a altora nu poate si simt uneori lucruri care depasesc sfera intelegerii rationale. Cartea este benefica in special pentru persoanele de sex feminin.
Cartea domina oamenii cu puteri subconstiente si simturi speciale. Poate desemna insa si secretomanie sau fatarnicie.

Semnificatie: senzualitate, mister, sensibilitate.

Citește și:

Numarul 3: Imparateasa

Ea simbolizeaza Mama-Natura: iubitoare si distrugatoare deopotriva, cruda si darnica. Oamenii nascuti sub protectia Imparatesei raspandesc la randul lor ocrotire si dragoste, fiind persoane familiste.
Sunt creativi si gasesc solutii alternative pentru probleme care par de nepatruns.

Latura lor negativa consta in vanitate si intoleranta, uneori perfectionism dus la extrem. Au o mare capacitate de munca si rezistenta la stres pentru ca sunt disciplinati si autoritari. Cei mai multi dintre cei dominati de Imparateasa se maturizeaza mai devreme.


Semnificatie: fertilitate, dragoste, generozitate

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc