Setari Cookie-uri

Numerologie: Cartea destinului tau in Tarot

Afla care este legatura dintre data nasterii si misterul cartilor de Tarot

Numarul 4: Imparatul


Cei nascuti sub influenta Imparatului sunt autoritari, conducatori innascuti. Acestia au in mana puterea lumeasca. Daca nu o vor pune in slujba binelui, propria lor forta ii poate distruge. Au ambitii numeroase dar si capacitatea intelectuala necesara pentru a-si atinge scopurile.

Atunci cand isi vor exercita autoritatea se vor dovedi a fi rigizi si exagerat de conservatori. Pe de cealalta parte, acestia vor cauta mereu sa se elibereze de oricine ar incerca sa-i domine.


Semnificatie: forta, intelect, autoritate

Numarul 5: Marele Preot

Marele Preot patroneaza oamenii care fug de singuratate. Acestia sunt mereu in prize, agitati si irascibili. Au o imaginatie bogata, o minte limpede si nu sunt niciodata in pana de idei sau de solutii.

Le place noutatea si se adapteaza foarte usor. In genere, viata lor este plina de schimbari iar aceasta calitate le va fi foarte utila. Traiesc viata din plin, cu entuziasm si fac tot ce le sta in putere pentru a dobori obstacolele. Cei mai multi dintre ei au inclinatii catre copii si pot fi parinti si pedagogi extraordinari.

Citește și:


Semnificatie: compasiune, libertate, educatie

Numarul 6: Indragostitii

Cartea in sine simbolizeaza dragostea de oameni si intregirea cuplului primordial.
Cei nascuti sub simbolul indragostitilor sunt devotati si au o delicatete sufleteasca aparte.

Tin la oamenii din jurul lor si pot face numeroase acte de caritate, uneori chiar in detrimentul lor.
De regula, sunt oameni foart eechilibrati tocmai datorita naturii duale simbolizate de carte, imbinata in armonie perfecta.

Unul dintre defectele lor este ca reactioneaza aproape violent atunci cand oamenii sunt dezinteresati sau nu sunt de acord cu actiunile lor.

Semnificatie: echilibru, dragoste, armonie

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc