Setari Cookie-uri

Horoscop: Top 5 cele mai PASIONALE zodii

Ce zodii exceleaza la capitolul sexualitate?

Astrologia influenteaza compatibilitatea in cuplu si libidoul fiecarei zodii in parte. Poate sa influenteze dorintele fiecaruia sau cum isi pun in practica fanteziile sexuale. Iata care sunt cele mai fierbinti semne din zodiac, cei 5 curajosi care nu lasa vecinii sa doarma si sunt clienti fideli in magazinele de saltele.

1. Berbec

Nativul acestei zodii are o personalitate puternica, aproape magnetica. Ii place sa detina mereu controlul si are un talent aparte atunci cand vine vorba de sarut. Are o rezistenta sporita si nu se da in laturi de la nimic. Trupul partenerului este un loc de joaca pe care il exploreaza fara jena din cap pana in picioare. Atunci cand este nerabdator, poate deveni egoist insa cand se aprinde, pasiunea sa arzatoare nu are egal.

Daca vrei sa seduci un Berbec, nu poza in fecioara nubila pentru ca se va plictisi de moarte. Trebuie sa dai dovada de spontaneitate si sa lasi timiditatea deoparte.

Citește și:

sursa foto: DepositPhotos

2. Taur

Daca Berbecul este impulsiv si actioneaza rapid, Taurul este exact opusul sau. Pentru a-si dezvalui sexualitatea debordanta are nevoie de timp.

Stie sa aiba rabdare si nu concepe sexul fara preludiu. Este cel mai masculin dintre semne si are mereu chef de sex. Pentru el, dragostea trupeasca este ca o mancare buna. Daca o infuleci in graba, n-are niciun haz. Trebuie sa savureze totul- si prin totul a se intelege corpul partenerului.

Daca vrei sa cuceresti un Taur, fa-i un cadou sugestiv. Este o fire senzuala si de aceea, adora o piele moale la pipait si un parfum bun.

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc