Setari Cookie-uri

Horoscop: Top 5 cele mai PASIONALE zodii

Ce zodii exceleaza la capitolul sexualitate?

3. Leu

Chiar daca locul 3 nu ii va satisface pe deplin orgoliul unui Leu, cu siguranta Leul stie sa isi satisfaca partenerul. Toata lumea se va invarti in jurul aceluia de care se indragosteste aceasta zodie si va face tot posibilul sa arate.

Cucereste prin gesturi tandre si romantice dar in pat este cu adevarat pasional. Adora „vanatoarea” si nu se va da in laturi de la nimic pentru a obtine ceea ce isi doreste.

Este destul de usor de sedus. Are nevoie doar sa se asigure ca ii acorzi lui si doar lui toata atentia ta.

4. Scorpion

Nicio supriza aici. Scorpionii au o putere de atractie absolut irezistibila. Privirea lor este aproape hipnotizanta si au ceva foarte placut in infatisare chiar si atunci cand nu se incadreaza in tiparele clasice de frumusete.

Cert este ca in jurul unui Scorpion intotdeauna va roi o ceata de admiratori. In pat ai putea sa crezi ca are abilitatea de a citi ganduri. Stie exact ce si cum iti doresti si va avea grija sa-ti duca toate fanteziile la indeplinire.

Citește și:

Este destul de greu sa seduci un Scorpion pentru ca de regula, ei sunt cei care conduc jocul. Sunt carismatici si manipuleaza cu usurinta insa isi pot pierde capul in fata sugestiilor aparent nevinovate daca sunt spuse cu o tonalitate care sa sugereze exact opusul.

5. Capricorn

Iata care este amantul-surpriza al horoscopului. Capricornul are marele talent de a parea rece si calculat, distant si nepasator ca si cum nimic nu ar putea sa il impresioneze.

Aceasta impresia va dura exact pana in momentul in care cad hainele pentru ca adora sa se joace cu mintile oamenilor. In pat vor cere multe de la partenerul lor care va descoperi cu uimire ca in Capricorn nu exista nicio urma de pudoare, jena sau rigiditate.

Este un maestru al mintilor si poate debusola foarte usor, jucand cu usurinta numeroase roluri in pat. Astazi poate sa fie dulce si inocent ca maine sa scoata catusele si sa nu te mai poti da jos din pat.

Citește și:

Daca vrei sa cuceresti un Capricorn, tine minte ca primul lucru de care se va simti atras este intelectul. Daca va considera ca inteligenta ta rivalizeaza cu a sa si nu te poate intimida, sa fii sigura ca i-ai trezit interesul.

sursa foto prima pagina: DepositPhotos

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc