Setari Cookie-uri

Horoscopul Femeii: Caracterul si Temperamentul Zodiei tale

Acum poti afla ce caracter are fiecare femeie in functie de zodia ei.

Femeia Taur

Nativele zodiei sunt credinciaose, fidele, loiale si foarte inteligente. De cele mai multe ori femeia Taur este calma, dar daca o calci pe coada ar fi bine sa fugi din calea ei pentru ca se transforma intr-o furtuna. Atunci cand intalneste persoane care nu sunt pe placul ei, indiferenta este arma secreta pe care stie sa o foloseasca cel mai bine, si o face din plin.

Apreciaza la cei din jurul ei bunul simt si capacitatea de a intelege fiecare lucru in esenta lui. Nu se lasa impresionata usor si te va studia pana la cel mai mic detaliu. Mancarea preparata de femeia Taur este o adevarata desfatare pentru papilele gustative ale oricui, este o maestra a bucatariei si nu se sfieste sa demonstreze aste ori de cate ori are ocazia.

Femeia Gemeni

Femeile care s-au nascut sub semnul Semenilor sunt agile din punct de vedere mental si au deosebite abilitati de comunicare. Daca iit doresti o iubita care sa nu te bata la cap si care sa iti permita sa mai calci stramb din cand in cand, ea este aleasa. Are tendinta de a zbura din floare in floare cand vine vorba de relatii sentimentale, si foarte greu reusesti sa o stapanesti, dar cand vei reusi sa ii intri pe sub piele si sa ii descoperi latura romantica, va curge lapte si miere in relatia voastra.

Citește și:

Reuseste cu succes sa treaca de la starea de libertina, la femeia casnica si devotata sotului ei, la femeia de cariera care muta muntii din loc pentru a obtine ceea ce isi doreste. Se poate spune despre femeia Gemeni ca este femeia cameleon, pentru ca se poate adapta la orice situatie, la orice nevoie, la orice cerinta, si o face cu succes de fiecare data.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc