Setari Cookie-uri

Horoscopul compatibilitatii: Ce barbat te face fericita?

Cele mai compatibile cupluri de zodii

Leu – Balanta

Iata o alta uniune intre Foc si Aer care va functiona de minune. Latura creativa si spontana a Leului se potriveste perfect cu inclinatiile artistice ale Balantei si dragostea acesteia din urma pentru frumos. In acest cuplu, Leul este cu siguranta zodia dominanta.

El este cel care va lua deciziile finale insa niciodata fara sa se consulte intai cu partenerul sau. Balanta il va scoate pe Leu din ascunzisul sau si il va face sa socializeze mai mult. Este o relatie activa in care nimeni nu are cum sa se plictiseasca.

Firea analitica a Balantei va scoate din sarite uneori Leul foarte temperamental dar de cele mai multe ori, aceste izbucniri se transforma incet si sigur in preludiu. Cei doi sunt compatibili nu doar din punct de vedere sentimental cat si sexual.

Balanta va tempera pornirile prea aprinse ale Leului iar acesta din urma ii va arata Cumpenei ca exista mai multe condiment in pat, in afara de sare si piper. Inainte de a fi orice altceva, acestia doi vor fi cei mai buni prieteni si vor invata sa-si impartaseasca pe deplin trairile si sentimentele.

Citește și:

Fecioara – Pesti

La prima vedere, aceste doua semne nu au nimic in comun si sunt complet incompatibile. Insa atractia initiala este incredibil de puternica.

Este singura relatie zodiacala ce poate fi intemeiata pe seductie si pasiune. Aceste doua semne nu sunt superficiale si vor sti sa cladeasca o adevarata poveste de dragoste pornind intai de la porniri fizice si atractie.

Lucrurile vor evolua natural de acolo iar relatia se va cimenta treptat pornind de la discutiile din pat. Fecioara este o zodie absolut fermecatoare atunci cand vrea, are picioarele bine infipte in pamant si este extrem de bine ancorata in realitate.

Pestii o vor cuceri cu caracterul lor simplu si romantic insa va conta foarte tare abilitatea acestor native de a pune nevoile altora inaintea celor proprii. Fecioara este sceptica si riguroasa, apriga in prejudecati, apucatura de care se va dezbara in compania Pestelui care nu judeca si nu condamna. Cei din urma sunt mai inclinati catre intelegere, toleranta si iertare drept pentru care vor echilibra foarte mult relatia.

Citește și:

Fiecare zodie are intocmai ce-i lipseste celuilalt. Pestele vine cu idei marete, planuri grandioase si creative iar Fecioara poseda toate instrumentele de care are nevoie pentru a le duce la indeplinire.

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc