Setari Cookie-uri

Horoscopul compatibilitatii: Ce barbat te face fericita?

Cele mai compatibile cupluri de zodii

Varsator – Sagetator

O mana spala pe alta sau iata cum se intalnesc sufletele pereche! Nativii din aceste zodii par un singur spirit in doua trupuri. Cei doi se incurajeaza si se stimuleaza reciproc asa cum nu se intampla in niciun alt cuplu de zodii.

Au pasiuni comune iar planurile lor de viitor facute inca din copilarie seamana atat de mult incat esti tentat sa crezi ca se cunosc de cand lumea! Sagetatorul este un vizionar, Varsatorul este un progresist. Impreuna pot cuceri sau macar revolutiona lumea! Nimic nu le sta in cale iar relatia lor nu poate fi compromisa de o a treia persoana. Indiferent de cat de moderni si vizionari sunt, pentru ei infidelitatea nu este acceptabila.

Uneori, Sagetatorul poate visa prea mult cu ochii deschisi insa Varsatorul va fi intotdeauna langa el pentru a-l aduce cu picioarele pe pamant. Categoric, dintre ei doi, Udatorul este mai realist iar Sagetatorul este mai sensibil.

Citește și:

Scorpion – Rac

Cele doua semne de apa au foarte multe lucruri in comun. Desi Scorpionul este cunoscut pentru pasiunea si forta sa sexuala, acesta are la fel de multa nevoie de tandrete si afectiune ca orice alta zodie.

In imaginatia sa, daca arata acest lucru, oamenii il vor crede slab. Aici intervine influenta pozitiva a Racului. El pune mare pret pe emotii si sentimente pe care le arata fara nicio problema. Vei sti cu siguranta atunci cand Racul este indragostit.

Tot ce trebuie sa invete mai departe este sa respecte spatiul personal al partenerului sau, lectia pe care o va invata foarte usor de la un alt semn de apa.

Personalitatea puternica a Scorpionului si determinarea sa nativa il va sprijini pe Racul fragil, care are mai putina incredere in fortele sale decat trebuie. Dragostea de independeta a Scorpionului si inclinatia catre viata de familie a Racului se vor echilibra reciproc iar cei doi parteneri vor ajunge foarte usor la un compromis.

Citește și:

sursa foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc