Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii august: Provocarile zodiei tale

Se anunta o luna cu multe provocari pentru fiecare dintre voi. Vezi si tu ce ti-au pregatit astrele!

Taur

Jupiter este sub semnului Racului in aceasta luna, fapt ce favorizeaza imbunatatirea vietii sentimentale. Daca pana acum ai zburat din floare in floare si parca nu iti gaseai locul, incepand de acum lucrurile se vor aseza, ai sanse mari sa cunosti pe cineva care merita atentia ta. Daca ai deja pe cineva, relatia va inflori, va veti descoperi unul pe altul si veti trai din plin zilele de vacanta pline de dragoste si pasiune.

Energia iesita din comun este caracteristica lunii august, si asta te va ajuta foarte mult in viata profesionala. Te vei face remarcata in fata sefilor, sau daca ai o afacere proprie, vei avea un profit neasteptat. Este o luna in care creativitatea ta se trezeste la viata si iti este aliant in toate planurile ce vizeaza cariera.

Moralul este ridicat, ai o stare de spirit buna, asa ca luna august este luna ta! Sunt posibile tratamente corporale sau de infrumusetare spre sfarsitul lunii, asta ca o recompensa pentru toate lunile muncite de pana acum.

Citește și:

Gemeni

In cuplu apele sunt putin agitate din cauza banilor. Intervin cheltuieli neprevazute care tind sa iste discutii nedorite, insa cu un pic de rabdare totul se rezolva.

In cea de-a doua jumatate a lunii, situatia se intoarce la 180 de grade, iar romantismul si afectiunea isi fac din nou loc in relatia ta. Este o luna dedicata placerilor, iar daca nu ai deja pe cineva in viata ta, este posibil ca luna aceasta sa intalnesti o persoana speciala alaturi de care sa te distrezi.

Pana acum nu ai avut parte de finante extraordinare si te-ai hotarat sa pui piciorul in prag si sa faci ceva in aceasta privinta, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara atat din punct de vedere al carierei cat si din punct de vedere al banilor.

Acorda mai multa atentie sanatatii pentru ca este o luna agitata si vei avea nevoie de odihna.

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc