Setari Cookie-uri

Cum ne influenteaza horoscopul activitatea zilnica?

Obisnuiesti sa citesti horoscopul dimineata sau seara? Vezi aici ce spune acest lucru despre tine.

In functie de ceea ce citim reflectam pe parcursul zilei la lucrurile resective si incercam sa vedem daca intr-adevar se potriveste sau daca avem cateva puncte comune cu horoscopul nostru.

Daca lucrurile merg conform planului si se adevereste ceea ce a scris astrologul in horoscop, atunci ai sa spui ca asa este, daca insa se intampla invers, ai sa crezi ca horoscopul este o sarada si ca nu vei mai crede in el de acum inainte. Cu toate astea insa, continui sa citesti horoscopul in fiecare dimineata chiar si pentru amuzament.


Cei care citesc horoscopul seara
sunt cei care reflecteaza la ziua respectiva in momentul in care ajung acasa. In horoscop scrie ca este posibil sa ai parte de evenimente neplacute si tu tocmai te-ai ciondanit cu un coleg, evident ca astrele stiau ca asta se va intampla si iti pare rau ca nu l-ai citit la inceputul zilei pentru a evita asta. Esti oricum genul de persoana care nu crede foarte mult in ceea ce spun astrele si in treaba asta cu horoscopul insa nici nu te dai inapoi de la citirea lui.

Citește și:

Tu o faci mai mult ca sa vezi daca lucrurile sunt adevarate sau daca macar se apropie de cele intamplate in ziua respectiva.

Fie ca esti o persoana care crede sau nu in horoscop, sunt sigura ca cel putin o data l-ai citit si chiar ai verificat daca este adevarat sau nu.

Cu totii am vrea sa ne cunoastem viitorul pentru a sti ce sa facem ca lucrurile sa se intample asa cum vrem noi si aici nu ai cum sa ma contrazici. Sunt sigura ca cel putin o data in viata asta ti-ai fi dorit sa stii ce se va intampla la locul de munca, cand iti vei intalni sufletul pereche, sau daca vei pleca in vacanta mult dorita.


Daca horoscopul este pozitiv
(asa cum se intampla in cele mai multe cazuri) parca toata ziua este mai frumoasa, in schimb, daca horoscopul nu ne este tocmai favorabil avem tendinta de a-l ignora.

Daca esti o persoana care citeste horoscopul dis de dimineata, se poate spune despre tine ca iti plac lucrurile previzibile si ca iti este teama de necunoscut.

Citește și:

Daca te regasesti printre cei care citesc horoscopul seara inainte de culcare, faci parte din categoria oamenilor aventurosi, care iubesc noul si nu le este frica sa se confrunte cu el.

foto prima pagina femeie cu glob de scristal sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc