Setari Cookie-uri

Astrologia misterului: Horoscopul indian

Secretele misticilor hindusi

Capra

Perioada: 1 mai-10 mai

Desi este foarte ambitios, celui nascut sub patronajul Caprei ii lipseste rabdarea. Isi doreste ca toate lucrurile sa se intample repede si se grabeste atunci cand trebuie sa ia decizii. Are insa foarte mult noroc iar soarta il va apara aproape intotdeauna de toate cele rele.

Elefantul

Perioada: 11 mai – 21 mai

Elefantul este stoic si rezistent in fata necazurilor. Are o rabdare de fier si priveste totul cu foarte mult calm. Se enerveaza foarte greu insa atunci cand o face, nimic nu ii poate sta in cale. Are o fire foarte calda si tine foarte mult la familia sa.

Firul

Perioada: 21 mai -31 mai

Firul patroneaza oamenii de-a dreptul cuceritori, cu un farmec personal aparte. Sunt foarte putine lucruri pe care cei nascuti sub acest semn nu le pot obtine de la viata. Sunt foarte deschisi catre oameni si nu le este teama sa spuna exact ceea ce gandesc.

Citește și:

Phonexiul

Perioada: 1 iunie – 10 iunie

Cei nascuti sub semnul acestei pasari mitologice sunt buni sfatuitori si sunt mereu inconjurati de oameni. Ei sunt acele persoane catre care se indreapta toata lumea atunci cand cauta o vorba inteleapta sau o consolare. Ei traiesc intai pentru ceilalti si abia apoi pentru ei insisi.

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc