Setari Cookie-uri

Astrologia misterului: Horoscopul indian

Secretele misticilor hindusi

Diamantul

Perioada: 11 iunie – 20 iunie

Nativii Diamantului au un psihic foarte stabil si nu isi pierd niciodata capul. Isi mentin foarte ferm convingerile insa nu sunt foarte deschisi la alte pareri. Tind uneori sa fie cicalitori si le este foarte greu sa recunoasca atunci cand nu au dreptate.

Vierul

Perioada: 21 iunie – 30 iunie

Persoanele patronate de acest semn au un simt estetic innascut si sunt foarte rafinati. Manierele lor sunt ireprosabile si se pot descurca in orice situatie. Se adapteaza foarte usor si isi utilizeaza farmecul personal pentru a obtine ceea ce isi doresc. Tind totusi sa fie lenesi si nu se dau in vant dupa munca.

Sarpele

Perioada: 1 iulie – 10 iulie

In ciuda renumelui castigat de aceasta reptila, cei patronati de ea nu sunt reci deloc. Au mare inclinatie catre oameni si stiu sa isi faca prieteni. Pe plan sentimental, vor fi foarte putine momentele in care acestia nu vor avea un partener. Isi vor gasi insa destul de greu jumatatea pentru ca dau dovada uneori de nehotarare.

Citește și:

Broasca testoasa

Perioada: 11 iulie -21 iulie

Nativii Broastei testoase sunt oameni cu o infatisare foarte placuta. Insa asemenea protectoarei lor, ei au obiceiul sa se inchida intr-o carapace si isi exprima sentimentele cu greutate. Desi la prima vedere, par sa aiba o atitudine destul de rece, ei sunt oameni calzi insa deosebit de sensibili.

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc