Setari Cookie-uri

Astrologia misterului: Horoscopul indian

Secretele misticilor hindusi

Cainele

Perioada: 22 iulie – 1 august

Cea mai evidenta trasatura de caracter a celor nascuti sub semnul cainelui este loialitatea. Au insa si un curaj feroce iar acest lucru ii va ajuta sa obtina toate lucrurile pe care si le doresc. Desi razbunarea nu este o trasatura pregnanta de caracter, atunci cand simt ca li s-a facut o nedreptate, nimic nu le va mai sta in cale.

Vanatorul

Perioada: 2 august – 12 august

Cei nascuti sub patronajul neinfricatului Vanator sunt foarte chibzuiti si stiu cum sa negocieze. Au o inteligenta mult peste medie si un simt aparte pentru afaceri. De regula nu se feresc de munca insa au o problema cu autoritatea si vor incerca de multe ori sa se implineasca prin fortele lor.

Ursul

Perioada: 13 august – 23 august

Nativii acestui semn sunt oameni foarte galanti si manierati care nu isi refuza niciodata o placere. De regula, sunt foarte darnici dar nu stiu sa isi chibzuiasca banii. Atunci cand obtin un castig material semnificativ, il arunca in stanga si in dreapta fara sa isi faca griji pentru ziua de maine.

Citește și:

Fecioara

Perioada: 24 august – 2 septembrie

Oamenii nascuti in semnul fecioarei sunt foarte inteligenti si invata foarte usor. Sunt foarte bine organizati si isi planuiesc viata pas cu pas. Nu le plac surprizele foarte mult si de regula, au grija sa le evite. Se adapteaza mai greu si cea mai mare temere a lor este incertitudinea.

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc